joi, 11 august 2016

Bottega Verde Legni e Cachemire, Eau de Toilette pentru bărbați

M-am gândit eu bine și am zis că trebuie să o fac și p-asta! Prea am vorbit doar de chiclazuri, bombenele și rozalisme și i-am uitat fix pe EI! Acei bărbați chipeși, frumoși, drăgăstoși și puternici, ce ne sunt alături oricând, indiferent câte cutii de pantofi sau truse de machiaj am cumpăra!

Așa că am zis să împărtășesc cu voi un mic secret: cum îmi răsfăț eu alesul inimii! Pe lângă pupături, drăgălituri, cuvinte de amor și alte bălării romantice, DESIIIIIIIIIIGUR că îl răsfăț și cu... (da, ați ghicit, COSMETICE).

Și nu orice fel de cosmetice, ci un parfum care să exprime în totalitate caracterul omului de lângă mine.


Iar micul secret este că oferind astfel de cadouri, mă bucur și eu de mirosul, puternic, fresh al bărbatului meu. E o afacere dublă, în care ambele părți au numai de câștigat.

Parfumul despre care vreau să vă vorbesc astăzi este de la Bottega Verde, asemănător celui de aici. Cu mențiunea că noi îl avem din Italia, nu din România.

Ne-a plăcut mult parfumul în cauză pentru că vine într-un ambalaj simplu, cu o culoare discretă, aș spune chiar la obiect, fără prea multe detalii inutile, cu o sticluță la fel de simplă. Discret, simplu, dar cu arome amețitoare- iar asta îmi definește bărbatul mai bine ca orice.După cum spune însăși descrierea parfumului- fresh și rafinat, cu un buchet ce jonglează cu contrasturile, asemenea bărbatului (sau femeii, dacă vrea să îl ofere cadou) ce îl alege.

Parfumul miroase divin, puternic, dar dezmierdător, asemenea bărbatului visurilor mele- viril, dar delicat în același timp. Cum să nu îl iubești!?

În ceea ce privește notele parfumului, avem cam așa:

1. note de vârf- lavandă și citrice
2. note de mijloc- mentă și cașmir
3. note de bază- cafea și piper

Pentru că, fetelor, nu-i așa că viața fără puțină sare și piper (mai ales când vine vorba de EI) nu are farmec?!

Dăruind un astfel de parfum, puteți adăuga în cutiuță și un mic mesaj, cu subînțeles, îndemnându-vă cavalerul să vă condimenteze puțin nopțile. Cu siguranță ambele atenții îl vor încânta.

Revenind însă la parfum, consider că este adecvat bărbaților hotărâți, care știu ce vor și luptă pentru asta, ce sunt într-o continuă mișcare și nu pot sta locului, dar care în același timp își tratează iubita cu mânuși de catifea și-i fac toate poftele (norocoasele de noi!).

Mirosul persistă, adaptându-se purtătorului, schimbându-și mirosul cu trecerea timpului, trecând de la o notă la alta. În final rămâne acel miros aproape afrodisiac de mascul feroce.

La o cantitate de 50 ml, prețul este de aproximativ 73 de lei, din câte văd pe pagina oficială Bottega Verde România, ceea ce din punctul meu de vedere este mai mult decât rezonabil.

Atât eu, cât și badea meu, vă recomandăm acest parfum și vă susținem în a vă surprinde mândruții cât mai des și mai frumos.

Iar în încheiere, fetelor, voi cum vă răsfățați iubiții?4 comentarii:

 1. Am incercat si eu sa-l alint astfel dar nu a fost bine. Prefera sa-si cumpere singur.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In cazul asta, sunteti o norocoasa! Va scuteste de multe batai de cap. Mie imi ies peri albi pana reusesc sa aleg ceva.

   Ștergere
 2. Merita si ai nostrii momentele lor de rasfat <3

  RăspundețiȘtergere