Treceți la conținutul principal

Apidermin Sun, Emulsie plajă și trucuri pentru un bronz perfect

Ieri vă promiteam că o să vorbim despre un subiect tare în vogă acum, și anume, protecția solară!

Înainte de a începe dezbaterea serii și de a vă prezenta un produs 100% românesc, cu tradiție, am zis că e musai să lămurim câțiva termeni:

1. UVA= aprox. 95% din razele ultraviolete ce ating pământul. Trec prin nori, sticlă, piele, pătrunzând adânc în piele, în timp producând deteliorarea celulelor.

2. UVB= procentul de 5% din radiațiile ultraviolete ce ating pământul. Sunt oprite de sticlă, dar pot pătrunde în epidermă, provocând arsurile solare, ori în timp cancerul de piele.

3. SPF= factor de protecție solară, ce poate varia de la SPF5, la SPF 50, în funcție de necesitatea fiecărei persoane.



Pentru un bronz frumos, de durată, eu vă recomand Apidermin Sun, emulsie plajă cu SPF 30, despre care puteți citi mai multe și aici.

Emulsia conține lăptișor de matcă, unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de cătină și vitamina E, plus că NU este testat pe animale.

De asemenea, asigură o îngrijire completă, protejând pielea în timpul expunerii la soare și contribuind la repararea acesteia după încetarea expunerii.


 Produsul miroase foarte frumos, te duce cu gândul la mare și vacanța chiar din rafturile magazinelor, are o consistență fluidă, este ușor de aplicat și intră repede în piele, ceea ce pentru mine este un mare avantaj.

Flaconul este de 200 ml, la un preț de aprox. 20 de lei. Din punctul meu de vedere raportul calitate-preț este excelent, ținând cont că emulsia NU conține parabeni sau coloranți.

Este ideală pentru utilizarea în primele 2-3 zile de plajă, având un factor de protecție ridicat, obișnuindu-vă astfel piele treptat cu soarele și procesul de bronzare. După, recomand o cremă cu un factor de protecție mai mic sau un ulei.


Și pentru că știu cât de important este pentru o femeie să se întoarcă bronzată ca o zeiță din vacanță (fără sa arate ca un rac opărit), am zis să vă împărtășesc secretele mele pentru un bronz de revistă!

1. consumați fructe și legume ce ajută la prinderea și menținerea bronzului: roșii, caise, morcovi, piersici, pepene gelben, nuci, alune, de preferat toată vara.

2. înainte de a vă expune la soare, exfoliați-vă cu simț de răspundere (de preferat este să nu vă expuneți imediat după la soare, pentru a nu vă irita), pentru a evita pierderea bronzului o dată cu celulele moarte.

3. pe lângă cremele și loțiunile din comerț, folosiți pentru prinderea și menținerea bronzului uleiuri de cocos sau morcov. Cel din urmă este foarte bun, dar pătează. De asemenea, untul de cacaoa menține bronzul o perioadă lungă, dacă înlocuiți crema de corp cu el.

4. expuneți-vă treptat la soare dacă vă doriți un bronz de durată. Este drept că procesul este mai îndelungat și aveți nevoie de mai multe zile pentru un bronz de zeiță, dar astfel va rezista mai mult timp.

5. hidratați-vă corespunzător, beți sucuri de măr, morcov, roșii, etc.

În fiecare an urmez cei 5 pași de mai sus, iar în decembrie încă sunt bronzată. Și desigur, nu uit niciodată să mă protejez cu cremă de plajă cu SPF adecvat pielii mele.

Voi ce trucuri mai cunoașteți pentru un bronz de vis?

Comentarii

  1. la mine bluza cu maneca lunga si in cap, ca araboaicele :))
    Dar ma bucur ca sunt produse romanesti de calitate, si le apreciezi. Parca mai bine un produs romanesc ce da de munca unor fabrici locale decat importatori si transportatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fix asa zic si eu! Si incerc pe cat posibil sa cumpar cat pot eu de mult produse romanesti. E drept ca la design cele din afara dau mai bine, dar uneori de ele e doar ambalajul. In rest, sa fie SOARE!

      Ștergere
  2. A trecut vara...trece si bronzul :( cel mai mult vad pe ten...ca mi-a ramas fondul de ten inchis :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Valeria Chertes12 iulie 2017 la 21:37

    Vara trebuie neaparat sa ne protejam de soare.

    RăspundețiȘtergere
  4. La cât de cald este , ii normal sa ne protejam de soare . Si Apiderm este cel mai bun , au produse minunate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caldura, poluare, raze solare nocive. E musai sa folosim protectie solara.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde