vineri, 12 august 2016

5 o'clock tea

Vremea ne joacă feste și s-a răcit cam... brusc. Așa că, dragii mei, dragi, vă invi să ne încălzim cu un ceai aromat, fructat, încă de vară, dar cu gând de toamnă!


Îmi sunteți toți foarte dragi, drept pentru care am zis să vă las să alegeți din două sortimente (ambele la fel de savuroase). Pina Colada pentru cei puși pe petrecere, ori căpșuni și merișor pentru firile mai romantice.

Desigur, servite din ceșcute mititele și adorabile, vechi de mai bine de 40 de ani, că așa-i ceaiul mai bun. Cu miere din floarea-soarelui, sau cubulețe brune de zahăr și cu multe gânduri bune!


Ceaiul e abia făcut, proaspăt și aburind, numa bun de turnat în ceașcă și savurat alături de cititorii mei dragi și frumoși. Așa, să ne încălzim nu doar trupul, ci și sufletul.


Pe lângă aroma incredibilă și efectul plăcut pe care un ceai bine pregătit îl are asupra organismului, mie îmi trezește și amintiri dragi, din copilărie, când bunica mă îmbia cu ceai aburind și biscuiți cu dulceață... Acum de fiecare dată când mă răsfăț cu o ceșcuță de ceai, mă teleportez în anii mei de glorie, când credeam în inorogi și centauri, în zei și zeițe și vrăjitoare.

Iar de departe, preferatul meu va rămâne ceaiul de mentă. Fapt pentru care, în orice fel de ceai pe care îl prepar, strecor și 2-3 frunzulițe de izmă, să-mi mai retrăiesc puțin copilăria.

Ceaiul vostru preferat care este- așa, ca data viitoare să știu cu ce fel de ceai vă corup!

P.S. Nu toate pozele ies perfecte, așa că la final vă las cu una așa, de behing the scenes.


V-am pupat, acum mă duc să-mi savurez ceiuțul.

4 comentarii: