luni, 18 iulie 2016

Yves Rocher Strawberry Lip Balm

De mult vroiam să încerc balsamurile de buze de la Yves Rocher, drept urmare cum am terminat balsamul de la Nivea, am dat iama în YR și am luat la mirosit și testat produsele lor.

Am plecat din magazin cu un balsam cu aromă de căpșuni care m-a cucerit iremediabil.


Mi-a plăcut ambalajul simplu, dar de efect. Verdele oferă produsului un plus de vitalitate, ducându-te cu gândul la natură, iar partea albă, simplă și chic merge mână în mână cu prezentarea fructului a cărui aromă o reprezintă balsamul. Mi-a plăcut și faptul că logo, numele firmei și al fructului păstrează aceeași cromatică, fiind tot verzi. Eleganță într-un mic balsam- pentru mine contează foarte mult.


Produsul miroase foarte frumos, exact ca o căpșunică și oferă buzelor hidratare și un aspect umed-lucios de mare efect vara și chiar și un strop de culoare.

Balsamurile vin în 7 arome:

cocos

Produsul se aplică foarte ușor pe buze, este destul de rezistent pentru prețul de 10 lei și hidratează foarte bine. Este un balsam perfect de pus în poșetă.

Îl recomand cu mare drag, pe acesta și rujurile din gama Yves Rocher. Dintre produsele lor, cu cele de buze mă înțeleg cel mai bine.

Voi folosiți în rutina zilnică balsamurile de buze? Care sunt preferatele voastre?


4 comentarii:

  1. imi place in general Yves Rocher pentru mirosuri, chiar foarte mult, dar pt buze folosesc mai ales iarna produse romanesti din farmacie, nu de alta, dar avem mai multe farmaciste in familie, toate la curent cu fiecare ingredient din orice... :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu o farmacista in familie... Acum insa e mult prea batrana pentru asa ceva. Din produsele romanesti am gasit un balsam de buze cu factor de protectie de la gerovital plant de care sunt foarte multumita. Si da, produsele Yves Rocher miros demential.

      Ștergere