sâmbătă, 16 iulie 2016

Shopping la Parfois

Vă spuneam acum câteva zile pe Facebook că am dat iama în Parfois și am plecat de acolo încărcată și fericită. Și încă am rămas cu gândul la o mulțime de gentuțe de acolo... Pe lista mea cu magazine de zece pentru genți a intrat și Parfois cu ocazia experienței de săptămâna aceasta.

Portofel pastel si gentuta versatila

După ceva lupte cu tehnologia, la care trebuie să recunosc, nu sunt mare as, am reușit să fac și eu postarea așa cum o doresc și să vă pot arăta produsele în așa fel în cât să le puteți vedea mai bine.

Vă las mai jos clipul cu surpriza din cutiuța neagră și ceva în plus...


Trebuie să recunosc că este prima mea întâlnire cu produsele de la Parfois și sunt tare curioasă de cum se vor comporta în timp.

Gentuța din clip am ales-o pentru că aveam mare nevoie de o geantă de umăr mică, de vară, care să se poată asorta ușor oricărei ținute. Dar după cum am mai spus, inima mi-a rămas la încă două frumuseți.

Vă las mai jos o fotografie și cu ele, inclusiv link, pentru a le putea studia mai bine.

Genti de voiaj si plimbari lungi in parc, ideale sezonului de vara

Prima geantă este foarte încăpătoare, ideală pentru călătorii (iar eu deja știți că mers destul de des prin țară cu trenul) și are un sistem de închidere (pe lângă fermoar) cu magnet, ceea ce pentru mine este de-a dreptul minunat.

Cea de a doua mă duce cu gândul la mare, la vacanță și cer senin, plimbări la ceas de seară pe străduțele înguste ale Greciei și îmi este și ea tare dragă.

Vouă care din cele două gentuțe de mai sus vă place? Eu nu mă pot decide și aș aprecia dacă îmi oferiți puțin ajutor. 1 sau 2? Gențile de la Parfois merită investiția?


2 comentarii:

  1. Buna ziua ...duminica placuta ! Amandoua sunt utile...daca nu aveti finante pentru ele .....dati cu banul!!!!!bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duminica placuta! Buna ideea cu banul, pusa in practica deja stiu pe care o vreau! :) Ganduri bune.

      Ștergere