marți, 26 iulie 2016

Se caută femei pe bune

Lactacyd a pornit în căutarea femeilor pe bune. Intri în aplicație, nominalizezi și câștigi garantat!


Campania #femeipebune lansată de Lactacyd își propune să aducă în prim-plan femeia, cu bune și cu rele, în adevărata sa splendoare. Și pentru că orice femeie este minunată și merită toată considerația, acelea dintre voi ce se implică vor primi un cadou garantat! Plus multe alte surprize în fiecare lună.

Provocarea campaniei este aceea de a descoperi și defini femeia. Grea misiune, căci așa cum fiecare persoană este unică, așa și femeia pe bune este unică, diferită și încântătoare în mii de feluri.

Și totuși, ce sau cum este o femeie pe bune!?


O definiție frumoasă, dar în opinia mea incompletă. O femeie pe bune este o operă de artă- stâncă scluptată de încercările vieții, scluptată de fericire și dezamăgiri, de iubiri neîmplinite sau prea intens trăite, din lacrimi și nopți nedormite, din împliniri și ratări, îmbrățișări pătimașe și renunțări, de gândureli de copil și euforia de a fi mamă.

O femeie pe bune știe să spună nu, știe când să renunțe ori să insiste, se luptă pentru a obține ce își dorește, merge cu capul sus și mai presus de toate se iubește pe sine.

Căci cum altfel ar putea să primească iubirea necondiționată a celorlalți și să le ofere dragoste, dacă ea însăși nu s-ar iubi?!

O femeie pe bune știe că nu are nevoie de nimeni pentru a avea succes în viață, dar se înconjoară de prieteni și își alege un bărbat alături de care să își întemeieze o familie și alături de care să îmbătrânească pentru că știe că totul în viață e mai frumos atunci când este împărțit la doi.


A fi o femeie pe bune este o artă pe care din ce în ce mai puține dintre noi reușim a o mai mânui, pierzându-ne într-un hățiș de iluzii și false impresii.
În momentul în care reușim să ne rupem de constrângerile, stereotipurile și prototipurile pe care societatea le impune, atunci putem afirma că suntem femei pe bune- pentru că alegem să fim NOI, varianta originală, nu prototipul impus de reguli.

O femeie adevărată știe că nu este definită prin alții, ci prin propriile sale acțiuni- știe că nu depinde de nimeni pentru  fi valoroasă și nu îi este frică să o spună:


Și mai presus de toate, o femeie pe bune știe că frumusețea este esențială- dacă vine din interior. E drept că și frumusețea exterioară contează, a fi îngrijită și cochetă este un must, dar sufletul și frumusețea lor sunt cruciale!

Dacă de frumusețea fizică se ocupă Lactacyd, de cea interioară e musai ca o femeie pe bune să se îngrijească zi de zi, de una singură, înconjurându-se de oameni buni, de frumos și mărinimie. Și atunci va reuși să dărâme munți!


Fiți voi însevă, iubiți-vă, respecați-vă, fiți femei pe bune!

6 comentarii:

 1. clar o femeie pe bune stie ca mai importante decat rujul de pe buze sunt cuvintele scoase pe gura.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, o femeie pe bune bifeaza tot ce ai scris mai sus fara sa faca eforturi pentru asta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamne, cate calitati trebuie sa aiba o femeie pe bune, incep sa am indoieli in privinta mea. :))

  RăspundețiȘtergere
 4. frumos spus! a fi o femeie pe bune este o arta!!! cata dreptate ai!

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună ziua dragi prieteni,
  Am face o observaţie, mulţi oameni au nevoie de bani pentru a finanţa tot felul de lucruri sau au datorii, de fapt aproape toată lumea pentru a fi mai realist. Pentru a combate sărăcia şi excluziunea de la Banca, am oferta de împrumut de credit (persoane fizice, companii cum ar fi asociaţiile) în dificultate sau care doresc să ajute să abordeze unele dintre problemele lor financiare sau să înceapă o afacere.
  Contactati cu amabilitate mă prin e-mail în cazul în care sunteţi interesat. Aici este adresa mea: cassandrabazarov@gmail.com asa ca nu ezitati. Contactaţi-mă pentru a găsi satisfacţie la problemele tale.
  vă mulţumesc

  RăspundețiȘtergere