Treceți la conținutul principal

Pupa Jelly Glow Lip Balm

Pupa și eu avem o istorie destul de zbuciumată... prima oară când am descoperit brand-ul eram prin liceu, la ziua unei prietene. Atunci a primit o trusă de machiaj foarte drăgălasă (în formă de ursuleț dacă nu mă înșel) la care mi-a rămas mintea. Apoi au început să apară și la noi în oraș produse de la ei, tot suspinam prin fața vitrinelor, dar niciodată nu mi-am permis una- erau destul de scumpe pe vremea aia. Orașul în care trăiam atunci fiind mic, iar puterea de cumpărare și mai mică, cu timpul produsele lor au dispărut.

Anii au trecut și prin facultate am primit cadou din Italia un ruj Pupa, despre care am vorbit aici. Îmi este tare drag și îl am și acum și o să îl păstrez, căci pe lângă faptul că a fost o surpriză atât de plăcută, îmi este și o amintire dragă.

Și pentru că am avut ocazia să dau iama într-un magazin Pupa din România, unde apropo reducerile încă sunt în toi, mi-am luat un rujuleț...


Este vorba despre Pupa Jelly Glow Lip Balm, în nuanța 006.

Rujul a costat aproximativ 17 lei, având o reducere de 70%. Din păcate în perioada asta am anumite evenimente ce necesită investiții considerabile, fapt pentru care m-am abținut și am plecat din magazin doar cu un singur ruj. Deși aș fi luat eu mai multe, ținând cont de cât de bune erau reducerile.

Prinvind partea plină a paharului, bine că am putut să îl iau și pe acesta.


Și acum să trecem la treburi mai serioase!

Rujul are o frumoasă nuanță de roșu, ce pe buze nu se vede atât de intens ca în imagine. Este cremos, foarte-foarte ușor de aplicat (ca majoritatea produselor Pupa), lăsâd un finish strălucitor, aproape umed, ceea ce dă buzelor un aspect proaspăt.

De asemenea, hidratează și este destul de rezistent. Mirosul este plăcut, dar discret, iar ambalajul...ei bine, mereu am avut o slăbiciune pentru ambalajele celor de la Pupa. Dacă primul meu ruj de la ei avea oglindă în capac, acesta are capacul, pe interior, în aceeași nuanță cu produsul.


Raportul calitate-preț este imbatabil (mai ales când sunt reduceri, dar chiar și la preț întreg), ambalajul este foare bine și elegant gândit și un mare plus este acela că produsele vin ambalate în cutiuță proprie. Din partea mea, brandurile care oferă cutiuță individuală pentru produsele lor au 10 cu plus. Arată că se respectă și că își respectă și clienții. Apoi plăcerea de a descoperi produsul din cutiuță este infinit mai mare.

Și pentru că sunt fan carduri de fidelitate, nu se putea să plec fără un card Pupa- ca beneficii, de ziua de naștere am o reducere de 50% la doua produse din magazin. Cum ziua mea pică în decembrie, am timp să pun niște bani la saltea pentru niște rujulețe sau oje.

Recomand din toată inima rujurile și ojele de la Pupa, în lista preferințelor mele ei și Kiko ocupă prima poziție (și sigur vor rămâne acolo pentru mult timp).

Dacă însă sunteți interesate de produse profi, atunci nu este unul care să se încadreze în această categorie.

Voi folosiți produse Pupa? Ce părere aveți desrep rujurile lor?

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Se vede atat de frumos pe buze! Plus ca ofera un aspect fresh, ca un fel de cireasa proaspat scaldata de ploaia de vara...

      Ștergere
  2. Iti ajung? Te mai asteapta si acasa cateva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa ajung. Deja visez in fiecare noapte ca merg la cumparaturi :)

      Ștergere
  3. M-ai facut curioasa in privinta produselor Pupa Milano. Mie imi plac mult cele de la Kiko.
    Rujul tau arata super, ador tot ce e rosu :)) Doar ca eu as alege ceva mat si mai intens - imi da senzatia ca tine mai mult pe buze. Apropo de asta, cat timp l-ai purtat pe buze?
    Sa il porti sanatoasa! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo si eu sunt dependenta de Kiko- doar ca ei inca nu sunt pe piata din Romania. Urmeaza oricum o postare dementiala marca Kiko- am prieteni minunati prin strainatate care ma iubesc mult se pare :).

      Si eu as fi vrut mai rosu, insa din gama celor reduse cam atat mai ramasese si am vrut neaparat sa fie cu pret promotional. De rezistat rezista, l-am purtat si jumatate de zi (fara sa mananc, ce-i drept am baut doar apa) dar a rezistat bine. Spre final a fost nevoie sa mai aplic un strat, insa ii dau un 9 spre 10. Insa, Kiko rezista mai bine. Avantajul Pupa este ca se aplica mult mai usor fiind mai cremoase.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde