vineri, 29 iulie 2016

Promoții L'occitane

Vara e plină de reduceri, iar pentru oamenii slabi de înger (așa ca mine) e o mare provocare să scap vie din acest sezon. Vie și cu portofelul intact. Norocul meu că vara asta nu prea am avut bani de cheltuit și am fost pe modulul S.O.S.

Mereu mi-am spus că dacă aș avea o cantitate satisfăcătoare de bani mi-ar plăcea să cumpăr o sumedenie de cadouri pentru cei dragi. Am o obsesie în a face cadouri persoanelor pe care le iubesc. Așa că aștept momentul în care salariul o să îmi permită asta... (de preferat ar fi să nu aștept prea mult).

Dar să revenim la subiectul postării: promoțiile L'occitane din Sensiblue!

Promotiile de vara la produsele Loccitane din farmacii sunt pe val.

Cremele din imagine le-am luat cu o reducere de 50%, care fie vorba între noi denotă prețul corect al produselor. Acestea veneau în pachețele simpatice, dar de dragul pozelor, le-am extras din ambajal.

Unul dintre pachețele conținea două creme de mâini, iar al doilea, pe lângă crema de mâini, conținea o pilă de unghii și un mini portfard. Nu o să scriu prețul produselor, pentru că le-am luat să le dăruiesc- și persoanele în cauză îmi citesc blogul.

Nu am încercat cremele, însă le-am mirosit, iar mirosul e DIVIN!

Promotii Loccitane in farmacii

Ambalajele în care vin cremele au un aer retro, care dacă ați citit postarea aceasta, deja știți cât de mult îmi place. Și mini-portfardul are un aer retro, drăgălaș, fiind foarte practic și eye-catching. Vă las mai jos o poză în care puteți vedea pila și o părticică din portfard.

Promotii de vara la produsele L'occitane, pachetele retro pentru fete cochete

Abia aștept să ofer aceste mici atenții drăguțelor mele și să le văd chipul când vor despacheta darurile- pentru că pe lângă faptul că ador să fac daruri, pe atât de mult iubesc să le împachetez.

Voi folosiți produse L'occitane?! Le recomandați?

4 comentarii:

 1. Sunt sigura ca o sa le placa. Frumos cadou.

  RăspundețiȘtergere
 2. E frumos ambalajul retro.
  Si mie imi place sa fac cadouri celor dragi, mai ales asa, fara motiv, fara sa se astepte :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaaa! Fix asa sunt si eu. Cand vad bucuria si surprinderea din ochii lor... minunat sentiment!

   Ștergere