duminică, 3 iulie 2016

Love tea, drink ice-tea!

Nu știu alții cum sunt, dar eu vara aș fi în stare să beau sute de litrii de apă, ceai, cafea și alte bunătăți de genul. Desigur, gustul lor pare mult mai bun în oraș, dar dacă le-aș savura doar la terasă, e lesne de înțeles că în scurt timp aș da faliment.

Fapt pentru care, mi-am reinventat balconul și l-am transformat în propria-mi terasă. Când portofelu-i în impas, îmi chem prietenii acasă, umplu frigiderul de bunătăți reci și dăm terasele orășenești pe balconul de la 7 (unde se cam leșină de cald- dar și de voie bună)


De mare ajutor trebuie să recunosc că mi-au fost cei de la Arta Ceaiului căci au atâtea sortimente de ceai câte fire de iarbă, ceea ce înseamnă că mereu am cu ce să îmi impresionez invitații când dau pe la terasa balcon.

Și pentru că vara asta e a naibii de toridă, iar locuitul la etajul 7 a unui bloc comunist din inima Bucureștiului aduce caniculei noi înțelesuri, cel mai apreciat ice-tea servit a fost cu certitudine tropical storm- pentru papilele gustative, desigur!

Dacă vreți să învățați și voi cum se prepară ice tea-ul perfect, aruncați un ochi puțin mai jos...


Și pentru că sunt sigură vă acum vă întrebați de ce ar trebui să cumpărați ceiuț aromat și desăvârșit de la Arta Ceaiului, cu care să vă răsfățați simțurile vara, ei bine, ia uitați de ce:

  1. e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai
  2.  iti ajunge toata vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul nostru online, ti le livram acasa in 24 – 48 de ore si le ai la dispozitie oricand ai chef sa te racoresti
  3.  nu ingrasa, putand fi preparat fara zahar, sau adaugand o cantitate mica de miere sau indulcitor natural
  4. vine intr-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinatii inedite de fructe “autohtone”: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.
  5. se poate consuma atat in varianta fara teina de catre copii sau cei care vor sa reduca continutul de cofeina consumat, sau in varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze in timp ce se racoresc.
  6.  e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensitatii gustului si poti sa-l iei peste tot cu tine intr-o cana termos.


Eu îmi prepar ice tea în fiecare zi, îl asesonez cu frunze proaspete de mentă și lavandă și îl iau cu mine la muncă pentru a mă simți energizată și fericită. Căci uneori (mereu) mai ai nevoie și de un ajutor aromat și parfumat care să-ți însenineze zilele la birou.

Colegele mele se abonează mereu la termosul meu cu ceai. Ca să nu mai vorbim de prietenii care mă tot întreabă când ne mai întălnim la terasa de la 7 să ne veselim cu ceai și ciocolată. Vă spun sincer că aleg zilele cele mai toride, pentru că altfel apreciezi un ice tea când ies flăcări din podea!

Și pentru că toți mă tot întreabă cum fac de prepar așa un ceai bun, ei bine, gata! Azi vă spun tuturor ingredientul SECRET!


Dragii mei, țineți minte, hidratarea este cheia unui ten frumos și a unei sănătăți de fier, așa că, love tea, drink ice-tea!

4 comentarii: