luni, 25 iulie 2016

L'oreal Paris Cleansing Water Review

Pentru mine (și tenul meu) este foarte important ca soluția demachiantă să fie una eficientă, dar gentilă în același timp. Tenul meu este foarte sensibil și se irită destul de repede dacă nu îi convine ceva, drept pentru care e crucial să folosesc o loțiune demachiantă care să răspundă nevoilor tenului meu.

Am tot încercat diverse astfel de loțiuni, multe au fost aruncate aproape pline, până am reușit să găsesc demachiantul ideal. Cu surle și trâmbițe, vă prezint demachiantul ideal pentru tenul sensibil: L'oreal Paris Cleansing Water!


Pe lângă faptul că este foarte eficient în a demachia până și cel mai încăpățânat fard, prețul este cât se poate de bun, privind raportul calitate-preț, aproximativ 22 lei.

Este potrivit pentru demachierea ochilor, buzelor și a întregii fețe. Cu toate acestea, pentru demachierea ochilor mi-am achiziționat un demachiant special, pentru că am ochii foarte sensibili și mă iritam destul de tare. Dacă însă nu aveți astfel de probleme, L'oreal Paris Cleansing Water este perfect.

Nu este necesară o cantitate prea mare de produs pentru înlăturarea machiajului, din câteva (în cazul meu 2-3) dischete din bumbac îmbibate cu loțiune vă curățați întreaga față.

În mod normal, nu este nevoie de o curățare suplimentară după utilizarea apei micelare, însă eu prefer să îmi spăl tenul cu un gel purificator de fiecare dată și să aplic o cremă hidratantă. Dar, desigur, acest pas ține de preferințele fiecăruia.


Și pentru că o demachiere eficientă înseamnă nu doar un produs eficient, ci și câteva tehnici iscusite, când vă curățați tenul trebuie să țineți cont de:

1. demachiați-vă prin mișcări circulare, fără a freca, apăsa ori leza pielea
2. când vă demachiați ochii, țineți discheta îmbibată cu loțiune câteva secunde pe pleoape pentru a înmuia machiajul și abia apoi treceți la demachierea propriu-zisă. Mișcarea potrivită în acest caz este de la exteriorul ochiului spre colțul inter, cu mișcări de jos în sus.
3. buzele nu trebuiesc frecate, pentru că agresați pielea, care și așa este sensibilă. Ca și în cazul ochilor, întăi înmuiați machiajul și abia apoi demachiați-vă.

L'oreal Paris Cleansing Water este dedicată tenului uscat sau sensibil, curățând eficient dar gentil în același timp, fără a duce la apariția iritațiilor.

Dacă și voi aveți un ten sensibil și sunteți în căutarea unui demachiant eficient, vă recomand cu mare încredere L'oreal Paris Cleansing Water.

Voi ce loțiuni demachiante utilizați?

2 comentarii:

  1. Folosesc apa micelara de la Garnier. Si cum nu ma machiez mai deloc, prevad ca o sa ma tina o eternitate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si eu butelcuta de la Garnier- chiar am avut si eu apa lor micelara, dar nu ma intelegeam cu ea. Cea de la L'oreal mi se potriveste manusa :). Sa ai spor la folosit apa micelara si un ten de invidiat :)

      Ștergere