luni, 11 iulie 2016

Hamman el Hana cremă de mâini by Pielor

Dacă cineva mi-ar spune să numesc un produs de îngrijire fără de care nu aș putea trăi clar aș alege crema de mâini. Într-un fel sunt dependentă de ea, pentru că mă cremuiesc de sute de ori pe zi. Cum mă spăl pe mâini, cum hopa și crema.

Am deja o colecție impresionantă de creme și mini-creme, însă ieri am descoperit o super cremă. Nu doar că este foarte eficientă, dar este și foarte drăgălașă și încape perfect în orice poșetă.

Este vorba despre crema de mâini cu ulei de argan și unt de shea de la Hamman el Hana by Pielor.


Ambalajul mă duce ușor cu gândul la miere de albine și faguri gustoși și la cremele Mariei Antoinetta, dacă stau să mă gândesc la desenul de pe partea argintie. Pare o floare de crin stilizată.

Până ieri nu auzisem de Pielor și trebuie să recunosc că am achiziționat crema pentru că mi-a plăcut ambalajul, prețul (aprox. 3 lei) și faptul că vine în varianta mini, de 30 ml.

Curioasă din fire am dat un mic search pe google și am aflat că Pielor este o gamă completă de produse de îngrijire pentru corp și păr, nișate strict pe hidratarea pielii. Ingredientul de bază a acestor produse este uleiul de argan, îmbina cu diferite uleiuri esențiale, în funcție de fiecare produs. Cele mai apreciate produse ale lor fiind cele cu mosc alb, cunoscute fiind pentru efectele sale afrodisiatice.


Am folosit deja crema și trebuie să vă spun că are un miros DIVIN, plus că se absoarbe foarte repede în piele, ceea ce pentru mine este esențial. Nu suport produsele care rămân și se simt un timp îndelungat pe mâini. Așa că la acest capitol crema primește 10 cu felicitări.

Și la capitolul hidratare stă foarte bine și nu mă așteptam ca la un preț așa simpatic să găsesc o cremă atât de bună. Iar ambalajul este pe placul inimii mele.

Crema este luată din Auchan și o recomand cu mare drag, mai ales dacă și voi sunteți la fel de dependente de cremă de mâini ca și mine.

Voi ați folosit până acum produse de la Pielor? Ce părere aveți despre ele?

2 comentarii:

  1. Buna! Și eu recent am descoperit crema de mâini de la Pielor, tot în Auchan, căutând o crema micuța, accesibila ca preț și cât de cât de calitate. Pot sa zic că m-a surprins la capitolul calitate. Tot așa sunt și eu, prefer cremele care se absorb repede și nu lasă senzația aceea de mâini încărcate, ceea ce chiar face crema aceasta. Eu am luat cea cu mosk alb egiptean și sunt mulțumită și de aroma și felul în care hidratează pielea. Recomand! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat ma bucur sa aud asta! Si mie imi sunt tare dragi aceste creme si de fiecare data cand aflu ca si altora le plac, ma bucura tare mult.

      Ștergere