sâmbătă, 2 iulie 2016

Givenchy Le Rouge

Vă spuneam ieri că o să încep să iau la testat produsele din Beauty Kit-ul Marie Claire și că o să revin cu impresii.

Primul luat la întrebări a fost mini-rujul de la Givenchy, Le Rouge, în nuanța Rose Dressing.


Ambalaj ubber-cute, elegant, aș putea adăuga chiar cu foarte mult stil- cutiuța are o textură foarte plăcută la atingere, rujul vine bine înfășurat într-un fel de hârtie creponată inscripționată cu Le Rouge, dând impresia unei bijuterii. Și sinceră să fiu, chiar este un ruj-bijuterie.

Păstrând aceeași linie elegantă a cutiuței, rujul vine într-un recipient negru cu accente argintii, la fel de discret și elegant.


Mirosul este foarte plăcut, ușor floral aș spune, aplicare incredibil de ușoară, fiind un ruj cremos, ce nu usucă buzele.

Din păcate nuanțele de roz le detest, nu îmi place cum se îmbină cu tonul pielii mele, drept urmare nu voi folosi acest ruj simplu niciodată. Ori o să aplic un luciu peste, ori îl voi utiliza în combinație cu altele, dar singur niciodată! Din punctul acesta de vedere, faptul că vine în varianta mini nu mă deranjează.


Mult mai potrivit ar fi fost un roșu sau nude, însă calitativ, este un ruj de vis.

La o scurtă documentare on-line vă pot spune că prețul pentru produsul full-size este undeva la aproximativ 160 de lei, iar întreaga colecție o puteți analiza accesând acest link.

Nu știu dacă aș cumpăra rujul acesta, prețul este cam piperat, calitatea este însă de 10 plus. Poate când o să am un salariu mulțumitor mi-aș permite o aroganță și să mă răsfăț în stil boieresc.
Până atunci, slavă Domnului că există și variantele mini.


4 comentarii:

  1. Daca as fi o vedeta, as da atatia bani. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat o chestie. Este o discrepanta foarte mare intre salarii si automat viziuni. Acum cateva zile, turna cu galeata si i-am recomandat cuiva o umbrela- care stiu ca este foarte rezistenta pentru ca am si eu una. In acelasi timp i-am zis ca e cam scumpisoara, pretul fiind de aproximativ 40 de lei. Reactia a fost pai asta e ieftina, credeam ca zici 200-300 de lei. Ulterior am aflat ce era doamna si ce salariu avea...

      Ștergere