vineri, 22 iulie 2016

Femeie, tu...

"Femeie,
Fără universul tău,
Pământul tot ar fi un hău,
Fără trecut sau viitor,
Fără culoare sau ecou." (V. Mahok)

Femeie, tu, ridică-ți fruntea și cu ochii arzători, pășește-n lumea asta largă, cu capul sus și inima de foc, căci tu, cu frumusețea ta, ai cheia universului! 


Femeie, tu oare știi cât valorezi?! Știi tu oare să definești femeia pe bune?! În același hățiș de cuvinte s-au pierdut și cei de la Lactacyd România, drept pentru care au lansat campania #femeipebune.

În cadrul acestei campanii puteți nominaliza chiar voi o femeie #pebune și astfel să o surprindeți plăcut. De asemenea, pentru orice nominalizare vă așteaptă o super surpriză, chiar pe loc. Dacă vreți să nominalizați o super femeie, puteți accesa acest link.


Eu deja mi-am făcut nominalizările și am realizat că sunt încojurată de o multitudine de femei pe bune, toate având calități, defecte și talente uluitoare, aproape caleidoscopice.

Drept pentru care, vă spun sincer că nu poate exista o singură definiție a femeii. Aceasta este praf de stele, magie și dăruire, naivitate și putere, stângăcie și puritate, dragoste și sacrificiu, doi poli oscilând în permanență într-o singură ființă.

Și cum să nu iubești femeia, ființă complexă, ce scoate la lumină tot ce e mai bun și frumos în lume!?

Pentru voi ce înseamnă #femeipebune?


2 comentarii:

  1. Frumos scris, frumos spus. Ce inseamna o #femeiepebune? Cred ca pentru fiecare in parte inseamna altceva, numitorul comun putand fi doar gingasia, bunatatea, puritatea... Insasi frumusetea de a fi femeie.

    RăspundețiȘtergere