vineri, 22 iulie 2016

Ce-și doresc bărbații?

Am răspuns provocării lansate de Watch Shop și Blogal Initiative și am întrebat 10 bărbați și 10 femei, ce își doresc bărbații!

Rezumând răspunsurile primite, am ajuns la următoarea concluzie:


În partea stângă au fost rezumate răspunsurile femeilor, iar în dreapta cele ale bărbaților. Diferențele sunt lesne de observat, nu credeți?

Provocarea, precum și experimentul pus în practică mi-au răsturnat niște convingeri, drept pentru care aș vrea să vă invit și pe voi, cei care citiți această postare să răspundeți la provocarea campaniei în căsuța de comentarii de mai jos și să îmi spuneți ce își doresc bărbații, poate extindem "cercetarea".

WatchShop.ro, pe lângă faptul că s-au repoziționat ca fiind singurul magazin online din România cu ceasuri și accesorii dedicate bărbaților, deja știu ce-și doresc bărbații. Cu toate astea, țin secretul și ne lasă și pe noi să descoperim misterul- între timp făcând furori cu ceasurile lor deosebite.


Și pentru că WatchShop mai deține un secret absolut- anume că femeile iubesc promoțiile și să iși surprindă plăcut jumătatea (dar să se răsfețe și pe ele în același timp), acum puteți profita de super promoții pe site-ul lor. Grăbiți-vă, am ochit câteva ceasuri demențiale- atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Și mai spuneți că nu se gândesc la toți...


Și vă mai spun un secret. Orice gusturi sunt împăcate pe WatchShop. Fie că ești un tip ce înclinsă spre stilul sport, elegant, rock sau cool, găsești tot ce cauți. Clasic oro modern sau poate futurist, ceasul ideal e la un click distanță.

Time is money. Go and invest in your future (fat) bank account!


Dar NU uita, investește inteligent. Investește cu WatchShop. Primești și o garanție de 2 ani la produsele achiziționate, așadar nu mai pierdeți timpul, fuguța la cumpăraturi.2 comentarii:

 1. Avem multe de invatat unii despre altii. In general cred ca ne facem idei preconcepute despre sexul opus si de acolo in colo putin mai cercetam.

  Ce vor barbatii? Nu pot sa raspund la asta. Trebuie intrebati pe fiecare in parte, cunoscuti si ascultati. La fel functioneaza si cu femeile.

  Weekend frumoooos! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai rezumat foarte bine intreaga situatie. Mie una mi-a placut foarte mult experimentul din prisma a ce a dezvaluit. Cat despre partea cu ascultatul, consider ca aceea este cea ma importanta- in orice tip de relatie.

   Weekend frumos si tie si pupici.

   Ștergere