luni, 4 iulie 2016

Bijuterii din os

Vă povesteam aici și aici despre pasiunea mea pentru bijuteriile unicat, din materiale speciale. Astăzi a venit rândul bijuteriilor din os!

Nu doar că îmi face mereu mare plăcere să le port, dar sunt încărcate cu amintiri. Le avem de prin anii '90, când mergeam în vacanță la mare. Preferatul meu este colierul cu floricele, pe care o să îl vedeți și voi imediat...


Drăgălășenia asta a venit la set cu o pereche de cerceluși, la fel de simpatici. Bijuteriile acestea sunt ideale vara, fiind albe si ușor de asortat.


Vin minunat la rochițele colorate, vaporoase, de vară, fiind un accent chic și elegant în același timp.

Am și o pereche de cercei preferați (era imposibil să nu am, nu credeți!?) pe care îi port de fiecare dată când vreau să îmi amintesc de mare, de copilărie și inocență. Aduc ușor cu melcișorii pe care îi culeg an de an la mare și îmi dau energie toată ziua când îi port.


De câțiva ani tot caut să îmi mai cumpăr astfel de bijuterii scluptate din os, dar nu am mai găsit nimic asemănător. E drept că am găsit câteva site-uri ce comercializează bijuterii din os, dar eu caut ceva deosebit, ca acestea, cu forme feminine, elegante și nu am mai găsit.

O să fac în continuare cercetări, iar dacă voi știți unde aș mai putea găsi bijuterii din os, aș fi recunoscătoare dacă mi-ați lăsa un mesaj cu mai multe detalii.


Mâine o să îmi iau rochița roșie cu buline și o să port cu mândrie colierul înflorat. Sper ca vremea să țină cu mine...

Ce părere aveți de bijuteriile acestea?! Vă plac, ați purta?

3 comentarii:

  1. Ce timpuri... ce amintiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, cred ca ai gasit pe cine trebuie . :) Am o colectie impresionanta de bijuterii din os ca cele pe care le-ai postat tu. Bunicul meu facea astfel de bijuterii si tind sa cred ca de la el le-ai achizitionat si tu. 0745148148 nr meu.

    RăspundețiȘtergere