luni, 27 iunie 2016

WoW! How did you fix that?!

De când mă știu am un super talent- scăpatul lucrurilor din mână. Ai ceva ce poți să juri că nu ai cum să îl scape cineva vreodată? Atunci căutați-mă pe mine și se rezolvă imediat!

Am strâns de-a lungul anilor o adevărată listă de obiecte scăpate, sparte ori crăpete- iar de unele îmi pare cumplit de rău și după atâția ani...

Dacă aș fi avut atunci un produs ca wowfixit poate că acum lista aia cu regrete ar fi fost puțin mai scurtă!


Până una alta, dacă vreți să vă surprindeți prietenii (și haterii) cu un produs pentru protecția ecranului gadget-urilor voastre și să exclame de uimire WoW! How did you fix that?!, dați fuguța pe site-ul oficial, studiați problema și plecați acasă cu wowfixit.


E ca o magie bună, un elixir magic preparat de un mag bun, care ține la toate gadget-urile noastre și care în formula sa, pe lângă multe altele, pune praf de stele- pentru o claritate ca de diamant. Căci știm cu toții cât de important e un ecran clar ca oglinda. Nu de pomană e vorba aia englezească- crystal clear!


V-am spus eu, magie albă- pentru epoca modernă. Ambalaj simplu, elegant, futuristic- și o poțiune cu adevărat fermecată!

Îmi dotez telefonul cu așa ceva și pot să stau fără griji că mai pățește ceva- pot să îl scap și de la șapte  și sunt sigură că prietenele mele îmi vor spune WoW! How did you fix that?! Cu praf de stele fetele mele, cu praf de stele- și stropi de diamante...

Ce ziceți, ne vrăjim gadget-urile!?

2 comentarii: