joi, 2 iunie 2016

Review The Lou Manizer Sisters The Balm

Știți deja că machiajul este o pasiune tare dragă mie. Așa că astăzi am zis să împărtășesc cu voi o descoperire in ale makeup-ului.


Preferatele mele când vine vorba de iluminarea feței sunt The Lou Manizer Sisters de la The Balm, Dintre celelalte iluminatoare pe care le-am avut, acesta este de departe favoritul meu. Ca să nu mai vorbim de cât de simpatic este ambalajul produsului.


Paleta conține trei produse, după cum urmează:

1. Mary Lou Manizer (acesteia îi dau 10 cu +, fiind și cel mai des folosită de mine)- produs de iluminare, fiind perfect pentru conturarea feței

2. Betty Lou Manizer- poate fi perfect pentru conturarea feței, oferind un look bronzat întregului machiaj. Trebuie să recunosc că până acum nu prea l-am utilizat, dar acum că vine vara cred că o să profit din plin de el.

3. Cindy Lou Manizer- este un fel de 3 in 1 al paletei, putând fi utilizat ca iluminator, contur sau blush.

Recunosc, inițial am cumpărat paleta pentru că am vazut că era la ofertă, în Marionnaud. Dar nu regret o clipă, pentru că s-a dovedit o investiție minunată.

Cel mai mult îmi place de Mary Lou Manizer și o să o achiziționez doar pe ea când o să am ocazia și bănuții.

Și că tot veni vorba de raportul calitate-preț, consider că este cât se poate de just.  Nu știu dacă mai găsiți acum paletuța în magazine, eu am luat-o în iarnă, dar găsiți produsele separat, la un preț de aproximativ 50 de lei.


Aspectul vintage, haios al întregii game The Balm nu are cum să nu cucerească. Și pe lânga aceasta, calitatea produselor este excepțională. Mai am câteva paletuțe de la ei, pe care le folosesc zilnic și sunt foarte foarte mulțumită de ele.

Voi folosiți iluminator când vă machiați?

5 comentarii: