miercuri, 15 iunie 2016

O baie de vis pentru momente de răsfăț

Cine îmi spune că nu adoră băile lungi, relaxante, aromate, în cada plină ochi cu apă și spumă, ori minte, ori nu este genul meu de persoană!

Eu una, ador să mă bălăcesc ca o sirenă și am tot soiul de produse parfumate și sărate și spumante pentru momente de răsfăț extrem. Plus lumânărele parfumate și muzică clasică să-mi răsune în urechi când mă scufund în valurile calde și înspumate ale căzii.


Însă pentru o baie cu adevărat relaxantă și momente de răsfăț suprem, toate produsele și artificiile enumerate mai sus nu sunt suficiente. Pentru a atinge adevărata perfecțiune este nevoie ca întreaga baie să arate minunat. Iar pentru asta ai nevoie de un mobilier de baie fix pe gustul tău- plus un decor (în cazul meu) de inspirație marină.

Încă nu am casa mea, însă m-am gândit eu că atunci când o să vină și marele moment, o să îmi procur câteva piese de mobilier de la cei de la Depozit Online și să îmi construiesc (deși e mult spus construiesc) baia perfectă. Care desigur, va fi de inspirație marină, pentru că vreau să mă simt acolo ca la mare și să țopăi de fericire ori de câte ori sunt în ea (cum fac de fiecare dată când ajung la mare):


Piesa de rezistență va fi un covoraș (sau mai multe, depinde de cât de mare e baia) din pietricele. Pe lângă faptul că arată incredibil, sunt și foarte bune pentru masajuș tălpilor- reflexoterapie în propria baie. Sănătate la superlativ și apropiere față de natură- ce îmi pot dori mai mult!?


Pe cadă am de gând să lipesc cumva scoici, pietricele și alte grozăvii, iar în loc de covoraș absorbant, am de gând să îmi fac un covoraș din mușchi (de mică am fost fascinată de mușchiul de pământ și de fiecare dată când descopeream o suprafață mai mare mă descălțam și mergeam pe el).


Nu știu dacă ați mers vreodată pe mușchi, însă este incredibil de moale și pufos și se simte extraordinar la picioare.

Oglinda din baie e musai să arate ca un hublou, iar cârligele de baie trebuie să fie sub formă de balene. De asemenea, în ceea ce privește cromatica, e musai să avem alb, albastru și un strop de roșu. Iar covorul verde din mușchi va aduce aminte de algele marine.

Și pentru că orice cadă are nevoie și de o draperie- pentru momentele în care dușul este soluția perfectă, o perdea de duș cu un vas imprimat ar fi ideală:


Am multe idei minunate, sau cel puțin așa sună în mintea mea și abia aștept să vină și momentul când o să le pun în practică. Până atunci însă, vă invit să umpleți cada aia cu apă, să presărați câteva petale de flori și lavandă în ea, să dați drumu la muzică și să vă bucurați de super momente de răsfăț chiar la voi acasă!Pentru voi cum arată baia de vis?!

4 comentarii:

  1. Eu am baia verde. Cica verdele calmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai verdele nu calmeaza, ba chiar energizeaza. Albastrul este cunoscut ca avand proprietati de calmare si linistire. Propun un mini makeover pentru baie. Albastru pastel, pentru nervi de otel!

    RăspundețiȘtergere
  3. La ei gasesti cel mai bun raport calitate - pret.

    RăspundețiȘtergere