miercuri, 8 iunie 2016

Lansare Trenurile Soarelui 2016

Începând de mâine, 9.06.2016 și până pe 13. 09.2016, trenurile soarelui își vor relua traseul, spre a face călătorilor vacanțe mai frumoase. Timp de trei luni de zile, turiștii vor putea călători cu trenuri directe spre/dinspre stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării. În fiecare zi, toate regiunile ţării vor fi conectate cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii.  
Mâine, la orele 9 va avea loc lansarea oficială a programului Trenurile Soarelui, în Gara de Nord- București, eveniment la care sunt invitaţi reprezentanţi mass-media, reprezentanți ai societăţii civile (ONG-uri, forumuri cu activitate în zona feroviară, bloggeri, pasionați feroviari, voluntari în campania Trenuri curate – călătorii minunate) şi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, CFR SA, Autoritatea Feroviară Română, CENAFER, etc.


În cadrul evenimentului de lansare se va derula și proiectul Livrez Dragoste, ce constă în împărțirea de scrisori caligrafiate cu mesaje adaptate temei de călătorie, tuturor pasagerilor din trenul care va pleca în 9  iunie către Constanța.


Și pentru că dragostea mea pentru C.F.R. se pare că a fost remarcată și apreciată, am avut marea surpriză de a fi invitată la evenimentul de lansare a Trenurilor Soarelui. O bucurie mai mare ca aceasta nu am mai avut de când trăiam veselă și fericită pe plaiurile copilăriei.

Ce vă mai pot spune? Abia aștept ziua de mâine, abia aștept să îi cunosc pe oamenii deosebiți care au făcut posibil evenimentul dar și prezența mea la el, iar pe voi vă îndemn să încercați să călătoriți cu trenul! Cine știe, poate punem de o întâlnire spre mare, ce ziceți?

7 comentarii:

 1. Si mie imi plac plimbarile cu trenul!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sperăm că a fost o călătorie frumoasă, alături de oameni frumoși ! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Sperăm că a fost o călătorie frumoasă, alături de oameni frumoși ! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A fost minunat! O experienta de vis, alaturi de oameni minunati. Ma bucur ca am putut face parte din asemenea echipa.

   Ștergere
 4. Ce interesant proiectul Livrez Dragoste!!
  Mie imi place sa calatoresc cu trenul. Cand eram mica am fost odata in Constanta, o singura data. Am fost cu trenul, era o excursie de la scoala. A fost fain :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noi suntem indragostiti de Constanta. Daca am avea cum sa punem de o casuta de vacanta acolo ar fi. Mica, cocheta, cu multe zorele la poarta si vita de vie. Daca se materializeaza visul esti invitata la o cafea sub bolta :)

   Ștergere