marți, 28 iunie 2016

Lansare Locomotiva Pasărea Măiastră

Astăzi a avut loc lansarea oficială a locomotivei Pasărea Măiastră, unde am avut deosebita onoare de a participa în caliate de invitat.


Trenul inaugural a plecat astăzi spre mare, ducând povestea Păsării Măiestre pe meleaguri dobrogene. Realizarea acestui proiect de poveste a fost posibilă cu implicarea C.F.R. Călători și Policolor. Autorul Păsării și în același timp și câștigătorul concursului, Adrian Dărăbăneanu, a dat zvâc și culoare monstrului titanic, îmbinând într-un mod unic culorile simbol ale României, după cum a afirmat și Directorul General al C.F.R. Călători, Iosif Szentes: "fiecare călătorie este unică, așa cum și locomotiva Pasărea Măiastră este unică: va străbate țara și va duce cu ea tinerețea și culorile simbol ale României”
Locomotiva va pune în mișcare Trenul Tineretului, așa că cei ce vor alege C.F.R. Călători pentru a ajunge la mare, au șansa de a călători cu frumoasă locomotivă de poveste, înveselind nu doar pasagerii, ci întreg traseul. Pe mine cu siguranță a reușit să mă bine-dispună.Și sunt sigură că românii de pretutindeni se vor bucura cu tot sufletul că de acum se pot bucura de privilegiul de a vedea Pasărea Măiastră! Căci legenda spune că doar cei cu adevărat privilegiați se pot bucura de cântecul fermecat al acestei făpturi magice- dar mai ales de a o putea vedea.Trebuie să recunosc că am fost foarte fericită să pot participa la acest eveniment, să mă bucur alături de oameni minunați de lansarea locomotivei și să văd atâta lume pasionată de ceea ce face, de trenuri și de tradiții! Asta îmi demonstrează că măcar puțin, ne îndreptăm (cu pași de bebeluș) spre o lume mai bună. Și am avut și plăcuta surpriză de a fi intervievată- a treia oară în viața mea, dar la fel de ciudat. Vă las link-ul către știrile MediaFax, să râdeți de mine și să aflați mai multe despre eveniment de la profesioniști.

Vă mai spun doar că am avut parte de cea mai delicioasă înghețată și o limonadă ce mai că atingea perfecțiunea- și drăgălașenia. 

Dacă vreți să admirați Pasărea Măiastră, urmăriți aceest clip. Eu vreau să mulțumesc minunatei echipe C.F.R. că mi-a oferit posibilitatea de a participa la lansarea Măiestrei și le doresc la cât mai multe astfel de evenimente.Ce spuneți!? Ați lăsa mașina acasă și ați alege Măiastra pentru o escapadă la mare!?

4 comentarii: