Treceți la conținutul principal

Kiko Moon Dust Face Powder

Kiko este printre preferatele mele când vine vorba de cosmetice. Din păcate nu avem reprezentanță în România, ceea ce pe o parte poate fi bine (rămân bănuții în portofel), iar pe o alta foarte rău (salivez atât cât îmi permite timpul admirând produsele de pe site-ul lor)

Însă din când în când, datorită unor oameni minunați mai fac rost de câte un produs adus de la mama lui, din Italia și de fiecare dată când se întâmplă asta sunt în extaz.

Deși rujurile lor sunt numărul 1 și celelalte produse Kiko sunt la fel de bune, cu un design superb și calitate de 10 plus.

Astăzi o să vorbim despre Kiko Moon Dust Face Powder, în nuanța 02 Fairy Mauve.


Cred că nu mai este cazul să vorbim despre cât de drăgălaș este ambalajul. Pudra am primit-o de în decembrie și s-a potrivit de minune evenimentelor, mai ales că este o cutiuță roșie, chic, având constelații imprimate pe capacul geometric. Design-ul este incredibil, dar să știți că nici produsul nu se lasă mai prejos.

Când deschideți cutiuța, în interior are și o mică oglindă (îmi plac produsele care vin și cu oglindă, sunt foarte utile din punctul meu de vedere).


Culoarea produsului îmi amintește de un cappuccino italienesc cu multă spumă. Cu toate acestea, aplicat nu este la fel de închis pe ten, conferind în același timp luminozitate tenului. Astă iarnă când am primit produsul nu prea l-am folosit, pentru că era prea închis pentru un iluminator, dar prea deschis pentru a putea fi utilizat ca și conturing.

Acum însă că a venit vara și m-a mai prins și pe mine puțin soarele, este perfect pentru iluminare, adăugând un plus de strălucire bronzului, făcându-l să pară și mai sănătos.


Un alt plus este cantiatea mare de produs, abia se vede că l-am utilizat, deși de câteva săptămâni îl folosesc de fiecare dată când mă machiez. Și îmi mai place la el mirosul. Încă nu am reușit să îmi dau seama de ce îmi amintește, cert e că de fiecare dată când deschid cutiuța mă bine-dispun brusc. Cred că ar trebui să o iau cu mine la muncă și să o miros din 5 în 5 secunde :))

Nu vă zic că recomand acest produs, vă zic că recomand toate produsele Kiko. Dar vă anunț și că recomandarea e olecuțică subiectivă, pentru că este brand-ul meu preferat de cosmetice.

Voi aveți ceva de la Kiko? Ce părere aveți despre brand?

Comentarii

  1. Sunt foarte ok produsele eu ador magazinele Kiko când intru acolo greu mai ies :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte ok produsele eu ador magazinele Kiko când intru acolo greu mai ies :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg perfect ce vrei sa spui! Asa sunt eu cu rujurile si gloss-urile lor. Cel putin la capitolul gloss-uri nu cred sa existe altele sa imi placa atat de mult!

      Ștergere
  3. Am doua rujuri de la ei si cateva oje, cumparate in ultima calatorie in spania. Si aici la mine este kiko, dar inca nu am cumparat nimic. Nu ma machiez prea mult, fata deloc, deci deocamdata nu am ce sa cumpar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujurile lor imi plac ENORM. Am si 2 oje, imi place ca sunt pigmentate si ca rezista bine. Eu sunt pasionata de machiaj, am si un curs de make-up artist. Inainte sa ma mut aveam si cliente fidele... acum ca m-am mutat nu prea ma cunoaste lumea si somej din pacate. Uneori ma apuca asa dorul sa mai fac cate o fata frumoasa. Eu una ma machiez cand ies in oras. Putin ruj, un strop de blush... alea-alea :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde