duminică, 12 iunie 2016

Înainte de meci, ședință de yoga


Eu și fotbalul ne întelegem la fel de bine ca pisica și câinele. Însă Muchi Uchi al meu e fan Euro, ba chiar m-a anunțat cu o lună înainte de începerea campionatului că în fiecare seară o să avem program sportiv, așa că de vreo două zile am devenit microbistă (mai mult de nevoie decât de voie...)

Există totuși și ceva ce îmi place tare mult la campionatul ăsta. Oare ghiciți ce?! Indiciul este this one it's for you!


Pentru mine, indiciul este Haide România și mai presus de toate, haide cu yoga terapia! Când iubitul meu începe să se pregătească de meci, fix înainte să vină toata gașca de băieți la noi și să-nceapă gălagia, hop și eu cu yoga mea.


După ce reechilibrarea fizico-spirituală s-a restabilit, mă transform în coechipier de nădejde și pregătesc atent terenul. Castronele colorate cu chipsuri crocante (așezate strategic, departe de mustățile curioase), punguțe dolofane cu semințe pestrițe și arahide picante, toate atent condimentate cu o bere amăruie și nițel suc pișcător pentru suflete yoghiste. Masă încărcată, îmbelșugată și frumos aranjată, pentru microbiști adevărați, că nu ne încurcăm cu nimicuri.Am avut o tentativă de a mă pregăti și cu vase frumoase cu flori, dar am ajuns repede la concluzia că intra în categoria obiectelor interzise (și periculoase) atunci când vizionezi meciuri de fotbal cu o ditamai gașca de băieți- apa se revarsă ca un râu învolburat când echipa favorită ratează, florile suferă de atac de cord surpriză, iar vaza e posibil să se înmulțească.

Așa că ședințele de yoga (cred că pe la jumătatea sezonului și cele de terapie) și o masă plină cu de toate reprezintă modalitatea mea de a mă pregăti înainte de meci. Pentru că am nevoie de multă răbdare să aștept să se tot scurgă acele minute lungi și plictisitoare în care tot ce văd e o minge și mulți tipi alergând disperați după ea (și să îi am alături pe alții care urlă și dau indicații prețioase unor tipi de nu îi aud). Înainte de meci mintea trebuie să fie limpede pentru a putea să mă gândesc la toate bijuteriile, hainele și cosmeticele pe care le-aș vrea sau de care am nevoie.


Și nu doar că nu joc fotbal, dar nici nu sunt pasionată de acest sport. Dar din iubire pentru Muchi, mă pregătesc temeinic pentru Euro.

Iar la final, domnișoarelor, doamnelor, aveți grijă ce hăinuțe purtați în perioada aceasta, unii domni ar putea lua fotbalul mult prea în serios și nu vrem să fiți rănite!


Voi cum vă pregătiți înaintea meciurilor cu România de la Campionatul European?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu