miercuri, 29 iunie 2016

Ice Ice Baby!

Ați auzit de Narnia?! Sau poate ați văzut filmul, sau pus mâna pe carte... Dacă nu, vă spun pe scurt: o puștoaică simpatică și drăgălașă găsește un dulap magic ce e o poartă spre o altă lume- o lume înghețată.

Ei bine, pentru mine vara, frigiderul e poarta aia magică spre Narnia!


Fie vremea cât de caldă, soarele prea arzâtor și senzația din casă prea apăsătoare, mergem toți la frigider și deschidem ușa larg să ne răcorim nițel într-o magică excursie spre tărâmuri cu zăpadă.

Și ce poate fi mai bun pentru o astfel de experiență răcoritoare dacă nu frigiderele Liebherr!? Unde mai pui că dacă vă achiziționați în perioada 15 mai- 31 august un super frigider primiți 6 ani garanție!


Așa că timp de 6 ani o să puteți cânta cât vă țin plămânii, vară de vară, ICE ICE BABY! Iar poarta magică spre ținuturi de gheață se va deschide la fel de magic ca Peștera lui Ali Baba și vă va oferi clipe de răcorire de neuitat.

Pentru momente de răsfăț sublim și un aer fresh care ne răcorește până în adâncul inimii, alegeți varianta aerului condiționat made by refrigerator! Vă veți simți mai ceva ca ursul de mai jos...


Cu electrocasnicele Liebherr căntăm toți de fericire Ice Ice Baby chiar și pe cea mai înspăimântătoare caniculă!


Și dacă vă întrebați cum ne influențează frigiderul activitățile de zi cu zi, ei bine, aruncați o privire mai jos la domnul HDD!


3 comentarii: