vineri, 17 iunie 2016

HDD în vacanță

După 9 zile în care am muncit mai ceva ca un măgar pe- scuzați expresia, un scuipat de bani, în sfârșit ne pregătim de 2 libere și un eveniment în  familie!

Weekend-ul acesta va fi prima dată când HDD va pleca în mini-vacanță și sunt emoționată de cum o să reacționeze, pentru că mergem acasă la ai mei, unde e Mitzi! Sper să se înțeleagă blănoșii...


Cât despre mine, abia aștept să ajung pe meleaguri vrâncene și să mă deconectez de la aerul de capitală și experiența cu noul job. O să vă vorbesc (NEAPARAT- pentru că e de povestit) despre asta în altă postare, dar asta este despre stare de bine și veselie.

Cum în weekend este și ziua mamei mele, i-am pregătit o super surpriză (dar nu vă pot spune despre ce e vorba pentru că îmi citește blog-ul și nu vreau să stric elementul surpriză).

Și dacă nu sunt prea coerentă în postarea asta e pentru că abia acum vreo oră m-am întors acasă de la muncă și dorm pe mine. Oricum am pregătit repede-repede bagajul și trăisuța cu mâncare pentru HDD, iar acum am zis să împărtășesc cu voi fericirea mea!


Acum vă las și sper să ne auzim mâine, deși o să am o zi super aglomerată. De dimineață la muncă, apoi fuga acasă după HDD și spre Focșănenia cu noi! O să fiu frântă, dar abia aștept să ajung acasă... la aer proaspăt, zmeură, cireșe, vișine, caise (și alte bunătăți) și o cafea aburindă savurată sub umbra boltei.

Noi vă pupăm și abia aștept să ne auzim de sub umbra nucilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu