miercuri, 22 iunie 2016

Every summer has a story...

Fiecare vară are povestea ei, asta e sigur! Și de ceva ani verile mele au fost memorabile. Cu toate acestea, vara lui 2016 vreau să o fac de neuitat- pentru că este vara în care trec la o altă etapă a vieții mele.

Drept pentru care, vara asta se vrea o vară activă!


Am tot experimentat până acum tabere fistichii, drumeții, iubiri efemere și dureri de inimoară, excursii la alte mări și priveliști din vârf de munte, dar vara asta vreau să simt frenezia unui concert! Mai exact, Summer Well 2016 unde să mă zbânțui de nebună cu prietena mea de nebunii, Ana- pentru că nu ne putem dezminți- trebuie să experimentăm povestea asta împreună, ca și pe celelalte.

Dacă și voi vreți să mergeți la concert vara asta, Activia are un super concurs pentru voi, la care puteți câștiga 2 bilete la cele mai așteptate concerte ale verii! Ce mai așteptați?! Fuguța-fuguța și intrați în competiție.


Every summer has a story- I want to make mine count. Sau în traducere liberă, fiecare vară are povestea ei- vreau ca a mea să conteze. Voi vreți ca povestea voastră să rămână acolo peste ani și ani!? Atunci curaj, învingeți-vă fricile, ieșiți din rutină, învinge-ți cotidianul, faceți ceva de neconceput pentru voi, surprindeți-vă și EVOLUAȚI! Haideți, curaj, cântați cu mine:

Când e vară și e cald
De transpiră chiar și peștii
Fugi din jungla capitalei
Doar cu haina și pisica
Să te răcorești hoțește
Sub umbra frunzelor de nuc
Cântând cât te ține gura
Every summer has a story
Mine will be sung forever!

Activia vă provoacă nu doar să rupeți tiparele monotoniei, ci și să gustați vara- cu toate cele 6 simțuri!


Eu îmi fac bagajele și mă pregătesc de concert, fie ce o fi! E cazul să o încerc și pe asta. La un pahar rece de iaurt fructat, din care va gusta și HDD cu siguranță.

Voi cum  vă provocați vara asta?!

HDD ar cam avea nevoie de o piscină...

... iar eu de o vacanță și mult party!


4 comentarii: