Treceți la conținutul principal

Croseta- pasiune și relaxare

Știți deja că îmi place psihologia, că sunt interesată de fashion & style și tot soiul de evenimente. Însă pasiunea mea numărul 1 este croșetatul! Când sunt stresată, nervoasă, plictisită, croșetez. Activitatea asta pe lângă faptul că mă pasiunează, reușește să mă relaxeze inimaginabil de mult. O practic încă din clasa I... am învățat să croșetez înainte să învăț să scriu.

Chiar țin minte că prin clasa I sau a II a, la orele de lucru manual, trebuia să facem un lănțișor croșetat, pe care să îl prezentăm învățătoarei la sfârșitul orei. Și cum eu deja știam să croșetez, vă dați seama că la finalul orei aveam un lănțișor uriaș. Desigur, învățătoarea nu a crezut că l-am făcut eu, m-a acuzat chiar că am venit cu el făcut de acasă... Dar vă spun cu toată sinceritatea de care sunt capabilă (și fără subiectivism) era o învățătoare lamentabilă. Aș oferi modelul ei educațional la exemple de așa nu. M-a frustrat maxim individa, dar asta e altă poveste. Oricum, asta nu m-a oprit din croșetat.

Cel mai mult îmi place să fac flori, pe care le transform în coliere. Preferatul meu este cel de mai jos și i-am aplicat trei mărgeluțe simpatice. Îl ador!



Următorul pe lista preferințelor a fost creat în colaborare cu mama mea (de la ea am și învățat să croșetez).


Pe lângă maci ne mai place mult și floarea-soarelui, drept pentru care am conceput un colier care să cuprindă și această minunată floare. 


Un alt colier drag mie este unul cu trandafiri, în a cărui concepție am înglobat 4 perluțe naturale din primul colier cu perle al mamei. Este un colier cu suflet ca să îi zic așa...

Următorul colier a fost creat pentru o prietenă și este ca o bombonică (așa ca purtătoarea lui).


Colierul roz bombon cu accente solare este primul creat de mine și îl voi păstra pentru posteritate!



Coliere croșetate mai am multe. Nu știu dacă este însă cazul să le postez pe toate. Dacă totuși sunteți curioase ce am mai împletit, vă rog să îmi spuneți și cu mare drag vă mai arăt ce am mai "meșterit"!

Nu știu dacă voi ați purta așa coliere, eu însă din primăvară până în toamnă le port ca o nebună. Sunt din bumbac și nu dereanjează pielea, se pot asorta ușor, conferă un aer chic ținutei și sinceră să fiu, mă bine-dispun. Am un colier special, de inspirație marină pe care îl port mereu când merg la mare. Dacă sunteți curioase cum arată, spuneți-mi și vă arat pozici cu el.

Vă pupic dulce-dulce și vă doresc un sfârșit de săptămână relaxant și cu zâmbete pe buze.

Comentarii

  1. Foarte frumoase toate. Mai ales cel cu maci. Sa le porti sanatoasa. Nu te-ai gandit sa faci si pentru vanzare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci pentru aprecieri. M-am gandit, dar nu sunt prea buna pe marketing si ajung tot eu sa le port :)

      Ștergere
  2. Toate imi plac! Totusi, daca ar fi sa aleg, ultimul ar fi preferatul :D
    Daa, mai asteptam poze, cu ce ai mai crosetat, cu acel colier de inspiratie marina... ne (imi) plac pozele :))
    Am avut si eu o experienta asemanatoare cu a ta.. aveam o profesoara la romana care nu ma prea suporta (o fi avand ea motivele ei, poate ca eram cam pasiva la ora ei) si la un examen luasem nota 10, dar ea, firm convinsa ca eu copiasem, mi-a pus un 8. Am plans toata ziua, dar degeaba. Nici parintii nu erau in tara ca sa ma ajute, asa ca am ramas cu acel 8.
    Tare mi-ar placea sa stiu sa crosetez! De mica mai faceam cateva, dar am uitat..
    O duminica frumoasa si insorita iti doresc, te puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La colierul "marin" m-am chinuit cel mai mult. O sa pun de o postare si cu restul colierelor saptamana ce vine. Stiu foarte bine ce vrei sa spui cu genul asta de profesori. Pentru mine sunt enigme, plus ca a devaloriza elevul in asemenea hal de fapt indica ce cadre didactice lamentabile sunt. Subiectivismul la catedra nu prea are ce cauta. Mie mi-ar placea sa stiu si sa tricotez dar la capitolul ala sunt cam... repetenta.

      O duminica frumoasa si insorita si tie (atat cat a mai ramas din ea) si o saptamana usoara. Multi pupici!

      Ștergere
  3. Talent si rabdare. E frumos ce ai creat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Sper sa am rabdare si creativitate sa mai fac coliere si de acum inainte.

      Ștergere
  4. Cel cu maci e genial, se potriveste sezonului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place. Si mai am unul (pe care il port mereu si e iubitul meu), dar despre el in alta postare, caci are o poveste aparte.

      Ștergere
  5. Sunt dragute toate asteptam mai multe poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Mai am cateva coliere terminate, o sa le pozez si pe ele :)

      Ștergere
  6. Am crosetat foarte mult dar de cand mi s-au marit dioptriile m-am lasat. Cu o croseta se pot face lucruri minunate daca iti place si ai talent.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am crosetat foarte mult dar de cand mi s-au marit dioptriile m-am lasat. Cu o croseta se pot face lucruri minunate daca iti place si ai talent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Important este sa iti placa,sa te straduiesti, sa incerci. Cu timpul vine si indemanare. Eu de exemplu nu am rabdare cu andrelele, dar imi plac enorm lucrusoarele tricotate.

      Ștergere
    2. Asa este! Important este sa iti placa,sa te straduiesti, sa incerci. Cu timpul vine si indemanare. Eu de exemplu nu am rabdare cu andrelele, dar imi plac enorm lucrusoarele tricotate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde