luni, 13 iunie 2016

Cremă microderm-abraziune de la Gerovital Plant

Deși vremea nu prea vrea să ne arate asta, suntem în plină vară. Și pentru că în acest sezon piele feței are nevoie de o îngrijire atentă, am zis să vă fac cunoștință cu Gerovital Plant, cremă microderm-abraziune.


Înainte de a vă povesti cât este de fabuloasă, vreau să lămurim un aspect tehnic. Anume, ce este microderm-abraziunea: o metoda excelentă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii, în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii epidermei.

Crema aici de față are în compoziție două ingrediente minune ca să zic așa:

- cristale naturale de corindon 
- ulei din flori de mac

Cristalele de corindon au rolul de a exfolia, îmbunătățind în același timp tonusul și textura pielii. Și pentru că după exfoliere tenul are nevoie de hidratare și protecție, uleiul din flori de mac vine să compenseze, având rol calmant și de protecție. Ideal pentru acelea dintre noi care stăm la oraș, în medii foarte poluate.


Eu am crema de mai bine de o lună deja și o folosesc săptămânal. Recunosc că am cumpărat-o în primul rând pentru ambalaj (are maci, era imposibil să nu mă cucerească) însă nu regret decizia.

Prefer să o folosesc seara, înainte de culcare, pentru că nu vreau să ies din casă cu tenul proaspăt exfoliat- se știe că devine mai sensibil. 

Crema este albă, cu un miros divin, după cum vă povesteam și despre șamponul din aceeași gamă. Efectele sunt imediate, mi-am simțit tenul mai catifelat chiar după prima utilizare și dacă nu aș fi atât de leneșă aș folosi crema asta mai des.

Un alt lucru care îmi place este pompița flaconului- ador că nu trebuie să îmi bag degețelele în cremă și să contaminez produsul. Pompița dozează perfect cantiatea de produs necesară, fiind nevoie de o singură pompiță pentru întreaga față.

Granulele exfoliante se simt în momentul utilizării, iar la final puteți simți toată pielea moartă care se strânge. Eficiență de 10 plus pentru acest produs- unde mai pui că ambalajul este încântător.

Atenție însă, această cremă nu este recomandată persoanelor cu tenul sensibil, iritat, cuperozic sau cu acnee rozacee.

Prețul unei astfel de creme este de aproximativ 21 de lei, iar raportul calitate-preț este imbatabil.

Sper să vă fie de folos informațiile prezentate aici și dacă vă doriți un bronz frumos, uniform, cu câteva zile înainte de a merge la mare, exfoliați, exfoliați și iar exfoliați! Efectul este garantat, iar zilele de concediu un răsfăț.


2 comentarii: