Treceți la conținutul principal

Casa visurilor noastre, pe tărâmuri de poveste

Mereu ne-am dorit o căsuță mică, drăgălașă, pe pământ, cu o curticică colorată, plină de viață. Și desigur, să aibă zorele-multe zorele! Și vreo 2-3 pisici alintate și jucăușe.



Sau o altă perspectivă de zorele la ușa casei...


Dar pentru orice căsuță ai mare nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate. Eu am ochit ceva piatră decorativă de toată frumusețea, perfectă pentru un chișc în aer liber.


Mi-ar plăcea să îmi pietruiesc aleea către ușa casei cu astfel de pietre decorative, iar de o parte și de alta să plantez lavandă și floricele colorate, să ne înveselească ziua și să ne înmiresmeze nopțile- regina nopții ar fi o opțiune minunată.

De asemenea, în spatele căsuței ne-am dori un chioșc mititel, acoperit cu trandafiri cățărători la care să se ajungă direct din casă, pe o alee pietruită, ca un fel de tunel din roze.


Vă puteți imagina cât de magic poate fi să beți cafeaua dimineața în parfum de trandafiri, ciripit de păsărele, zumzet de albine și tors de pisici?! Un fel de Raiul pe Pământ, în propria curte.


Iar pe fundal să răsune ușurel...


... ciripit de pescăruși și cloncănit de berze, pe tărâmuri dunărene, într-o căsuță tradițională, ca a străbunicii!


Reîntoarcerea la natură, atât de dragă mie, la care visez de atâta timp și pe care sper ca la un moment dat să o pot împlini alături de acea persoană specială din viața mea- și HDD, desigur.


Momentan, vă invit să bem o cafea (imaginară) în chioșcul meu înflorat, pietruit cu cea mai frumoasă piatră decorativă de la Depozit Online și să iubim natura!

Comentarii

  1. Asa as vrea sa ma pierd pe taramuri dobrogene... departe de forfota orasului, in inima naturii, sa aud doar natura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunica mea avea zorele la poarta mare, aratau chiar bine :)
    Vin si eu la cafea!

    Frumoase idei, sper sa reusesti sa ai casuta visurilor tale si sa o faci frumoasa si primitoare. Si cu multe animalute. Si flori, si gradina, si mult verde si liniste in jur.. si cred ca deja ma gandesc la casa visurilor mele :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa reusim cu totii sa avem ceea ce ne dorim si ce visam. Sunt ferm convinsa ca daca ne punem toata increderea o sa reusim.

      Si bunica are zorele- de aici si dorinta mea. Plus ca imi par niste flori minunate. Atat de simple si totusi atat de complicate- ca viata.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde