sâmbătă, 25 iunie 2016

Casa visurilor noastre, pe tărâmuri de poveste

Mereu ne-am dorit o căsuță mică, drăgălașă, pe pământ, cu o curticică colorată, plină de viață. Și desigur, să aibă zorele-multe zorele! Și vreo 2-3 pisici alintate și jucăușe.Sau o altă perspectivă de zorele la ușa casei...


Dar pentru orice căsuță ai mare nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate. Eu am ochit ceva piatră decorativă de toată frumusețea, perfectă pentru un chișc în aer liber.


Mi-ar plăcea să îmi pietruiesc aleea către ușa casei cu astfel de pietre decorative, iar de o parte și de alta să plantez lavandă și floricele colorate, să ne înveselească ziua și să ne înmiresmeze nopțile- regina nopții ar fi o opțiune minunată.

De asemenea, în spatele căsuței ne-am dori un chioșc mititel, acoperit cu trandafiri cățărători la care să se ajungă direct din casă, pe o alee pietruită, ca un fel de tunel din roze.


Vă puteți imagina cât de magic poate fi să beți cafeaua dimineața în parfum de trandafiri, ciripit de păsărele, zumzet de albine și tors de pisici?! Un fel de Raiul pe Pământ, în propria curte.


Iar pe fundal să răsune ușurel...


... ciripit de pescăruși și cloncănit de berze, pe tărâmuri dunărene, într-o căsuță tradițională, ca a străbunicii!


Reîntoarcerea la natură, atât de dragă mie, la care visez de atâta timp și pe care sper ca la un moment dat să o pot împlini alături de acea persoană specială din viața mea- și HDD, desigur.


Momentan, vă invit să bem o cafea (imaginară) în chioșcul meu înflorat, pietruit cu cea mai frumoasă piatră decorativă de la Depozit Online și să iubim natura!

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Asa as vrea sa ma pierd pe taramuri dobrogene... departe de forfota orasului, in inima naturii, sa aud doar natura!

   Ștergere
 2. Bunica mea avea zorele la poarta mare, aratau chiar bine :)
  Vin si eu la cafea!

  Frumoase idei, sper sa reusesti sa ai casuta visurilor tale si sa o faci frumoasa si primitoare. Si cu multe animalute. Si flori, si gradina, si mult verde si liniste in jur.. si cred ca deja ma gandesc la casa visurilor mele :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper sa reusim cu totii sa avem ceea ce ne dorim si ce visam. Sunt ferm convinsa ca daca ne punem toata increderea o sa reusim.

   Si bunica are zorele- de aici si dorinta mea. Plus ca imi par niste flori minunate. Atat de simple si totusi atat de complicate- ca viata.

   Ștergere