vineri, 10 iunie 2016

Atentie! Acest festival NU este dedicat suferinzilor de agalmatoremafobie!!!!

Atenționare de cod roșu în perioada 16-20 iunie în București statuile prind viață în cadrul Festivalului Internațional de Statui Vivante. Îi avertizăm pe suferinzii de agalmatoremafobie să evite zonele cu risc ridicat din capitală:

- 16 iunie, Casa Filipescu Cesianu
- 17-18 iunie, Parcul Crângași
- 19-20 iunie, Parcul Al. Ioan Cuza

 În această perioadă statuile prind viață într-un spectacol sinestezic, ce NU se adresează persoanelor slabe de înger.


Fiți cu băgare de seamă. Statuile acestea sunt atât de viclene în cât vă pot atrage într-un dans feeric de lumini, culori și speranțe, ca într-un joc al ielelor, din care vă veți desprinde cu greu, abia spre dimineață.


Aflat la cea de a șasea ediție, credeți-mă pe cuvând când vă spun că beneficiază de toate cunoștințele necesare pentru a vă face să uitați pentru câteva ore cine sunteți, de unde veniți și ce griji vă macină. Caleidoscop de sentimente și culori, atmosferă desprinsă parcă din alte epoci și puțin mister, această ediție este dedicată oamenilor curajoși, ce iubesc aventura.


Și pentru că acești oameni curajoși e MUSAI să se întâlnească, să se cunoască și să pornească în multe alte aventuri împreună; aventuri demne de povești cu Ilene Cosânzene și Feți Frumoși, trebuie să vă anunț cu încântare că Blogal Initiative și-a propus să adune toți acești românași neînfricați la un Instameet pe data de 16 Iunie, de la ora 20.00, la Noaptea Statuilor Vivante (Casa Filipescu Cesianu, la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol).

În plus, cei pasionați de Instagram pot încărca fotografii de la eveniment folosind hashtagul #statuivivante, iar cea mai reușită fotografie va fi premiată cu 50 de euro. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie să fie încărcate pe Instagram în perioada 16 – 19 iunie.Credeți că sunteți în stare să le faceți față?Sunteți provocați să participați la spectacolul vieții voastre, dar înainte de a da join, luați aminte, șansa și neșansa sunt același lucru pentru cel nefericit! Așa că pășiți printre statuile vivante cu inima deschisă și zâmbetul pe buze dacă nu vreți să vă pierdeți sufletul!Și statuile spun povești, aveți grijă să nu fie povestea voastră...

Eu am răspuns cu DA provocării și am de gând să fac din povestea statuilor povestea mea și nu invers. Vă aștept și pe voi să vă scrieți propria poveste.

Și nu uitați! Acest festival NU este recomandat suferinzilor de agalmatoremafobie. Pentru toți ceilalți, aștept să vă alegeți calea. Ne vedem acolo pe 16, să pornim cu mult curaj în marșul vivant spre fericire.

În rest, am un mesaj simplu pentru cei ce vor fi prezenți la eveniment. Experiența aceasta va fi cam așa:Până pe 16 vă las și o temă de gânidire. Dacă ați putea să vă deghizați într-o statuie, ce ați alege să fiți și de ce?

2 comentarii:

  1. M-ar incanta si pe mine festivalul asta. Pacat ca nu sunt in Bucuresti...

    RăspundețiȘtergere