joi, 23 iunie 2016

3 soluții eficiente pentru a te răcori și hidrata vara!

E o vreme teribilă! Nu știu voi cum o resimțiți, dar eu aș putea să jur că stau într-un cuptor încins bine-bine și mă coc fix ca un cozonăcel. De când mă știu nu am băut atâta apă cât zilele astea... Și pentru că pe lângă apă am nevoie și de alte surse de hidratare și răcorire, am zis să împărtășesc și cu voi metodele mele preferate (și eficiente)  de răcoare pe timp de caniculă!

În ordine aleatorie, vă prezint apa termală!


Pe timp de vară am rezerve considerabile de apă termală, pe care le țin frumușel la rece în frigider și cu care mă spray-iez ori de câte ori simt că leșin. Efectul de răcorire este garantat, plus că hidratează foarte bine pielea- și unde mai pui că are în compoziție minerale și alte bunătăți pentru pielicică. Apa termală din imagine am primit-o cadou și îmi place să o car după mine în poșetă pentru că e varianta mini și nu atârnă prea greu și cum simt că mă toropește căldura de afară, cum o pun în folosire.

O altă variantă ar fi cea a spray-urilor de corp, cu diferite arome. Unul dintre preferatele mele este cel cu apă de trandafiri. Mirosul este divin, protejează tenul și părul ca nimeni altul și te simți ca o zeiță a roselor când îl folosești.


Flaconul din imagine îl am din Bulgaria, adus de mama mea și îl folosesc mai ales când mă simt foarte prost și am nevoie să mă înveselesc.

Un alt spray de corp proaspăt descoperit este cel din Summer Box-ul Marionnaud, ce se dovedește a fi foarte eficient- deși sticluța este cam mică. Trebuie musai rezolvată problema asta, căci efectul de răcorire este incredibil. Mi-ar plăcea să am un astfel de spray la mare, pe care să îl țin în frigider și când mă întorc de la plajă să îmi răsfăț pielea cu miros de cireșe și migdale.


Și a treia super metodă de a te răcori și hidrata, e home-made! Îmi place să prepar un ceai din mentă, tei, mușețel și ceai verde, pe care le las ceva mai mult la infuzat față de un ceai normal. Îl strecor, îl las să se răcească și în torn într-un flacon cu pulverizator și la frigider cu el! Dacă aveți răbdare să preparați soluția aceasta, pe cuvânt că nu o să regretați. Preț mic, eficiență maximă, miros frumos și piele bine protejată!

Sper să vă fie util articolul. Dacă aveți și voi metode de răcorire și hidratare, vă rog să îmi lăsați un coment, căci niciodată nu ai suficente căi de răcorire!


4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Amestecul din plante de ceai este sublim! Cand ma "ataca" soarele prea tare imi prepar repede cam 100 ml si ii imprastii din belsug pe mine!

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Merci mult. Asta am si vrut, ma bucur daca am reusit macar putin... ca prea ne omoara caldura asta!

   Ștergere