sâmbătă, 7 mai 2016

Zâmbete solare cu CrisSmile!


“It was only a sunny smile, and little it cost in the giving, but like morning light it scattered the night and made the day worth living.” (F. Scott Fitzgerald)

După cum spune și citatul de mai sus, un zâmbet este un fel de vrajă, ce poate transforma până și cea mai morocănoasă persoană în una frumoasă!

Zâmbetul acela sincer, în care se spune că râzi cu toată fața, sau așa numitul zâmbet Duchenne are și o puternică încărcătură socio-istorică. Oamenii din preistorie obișnuiau să zâmbească, arătându-și dinții unul altuia, în semn de pace, demostrând astfel celui cu care se întâlneau că vin cu gânduri pașnice. 

Când zâmbim, zâmbim nu doar cu gura, ci și cu inima! O facem când suntem fericiți, zâmbim pentru persoanele dragi, când iubim și vrem ca întreg universul să o știe. Zâmbetul este un "accesoriu" atât de important, care spune atâtea despre noi și de care trebuie să avem mare grijă.

Și pentru că din cele mai vechi timpuri oamenii au fost preocupați de acest aspect, s-a născut arta îngrijirii zâmbetului, mai exact, stomatologia!


Când spunem stomatologie ne gândim imediat la freze, plombe, ace și alte grozăvii. Însă, o consultație la stomatolog nu ar trebui să fie o muncă sisifică, ci o plăcere dacă am respecta recomandarea medicilor de a merge de două ori pe an la consult.

Prevenția e mult mai bună decât să tratezi, ca să nu mai vorbim că experiențele aferente nu se pot compara! Dacă alegeți clinica CrisSmile pentru vizitele anuale la stomatolog, dinții voștrii vor fi fericiți, iar voi o să puteți dărui tuturor cele mai solare zâmbete cu putință. Ca să nu mai vorbim de atmosfera relaxantă de care o să vă bucurați!


Dacă însă veți ezita și de stomatolog fugiți (ca și mine, de exemplu), trebuie să vă previn! Dinții voștrii vor suferi, cariile se vor înmulții, gingivita vă va izbi și încet-încet măselele vă vor părăsi.

Și atunci, din păcate, nici chiar zâmbetele rafinate nu vor mai putea să rezolve gingiile însângerate... Când măselele pe rând vor pica în farfurie, iar voi o dați în isterie, stați calmi și la CrisSmile sunați! Rapid și eficient, pentru cauze disperate, specialiștii clinicii vă vor ajuta cu cel mai performant implant dentar.

Dinții voștrii vor fi iar chic și o să aveți liber la cucerit. O sa renunțați în dată la zâmbetele cumpărate, mulțimiți fiind de implanturile achiziționate...


Dar decât un implant să aveți, mai bine pune-ți mâna și sunați la CrisSmile în dată, pentru consultul de rutină și să râdeți mulțumiți la 101 ani, tot cu dinții din dotare. Și de vreți să știți cum e, parol dragilor, vă zic, o să vă credeți la spa, nu p-un scaun de dentist.

Hai acum, te rog...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu