joi, 26 mai 2016

Tu pentru ce te trezești în fiecare dimineață?

Deja știm că lumea asta mare se împarte în două categorii de oameni: optimiști și pesimiști (desigur, treaba e puțin mai complexă de atât, dar pentru moment să gândim... simplist)


Se spune că unii văd partea plină a paharului, iar ceilalți partea goală. De fapt, acest pahar, se referă la modul în care fiecare dintre noi alegem să gândim; despre noi, despre lume, despre ceilalți. Modul în care percepem reușitele sau eșecurile, fac iarăși parte din acest "pahar". Și mai presus de toate, motivul pentru care ne trezim dimineața divide lumea în pesimiști și optimiști.


Așadar, pentru mâine vă dau temă de gândire: TU pentru ce te trezești dimineața? Sau pentru cine! (Ți-ai pus vreodată întrebarea asta...)

Eu mă trezesc pentru a mă bucura de o nouă zi, de privilegiul lui încă sunt aici, mă trezesc pentru că iubesc și sunt iubită!

Dacă te trezești cu gânduri pozitive, vei avea parte de energii pozitive. Știu că lucrul acesta e din ce în ce mai greu în secolul ăsta, dar cu puterea gândului putem schimba multe.

Aștept să îmi spuneți și voi pentru ce vă treziți dimineața.

Sursă foto 1

4 comentarii:

 1. Buna tema de gandire. Maine dimineata cu siguranta o sa am la ce ma gandi...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta a fost si scopul articolului. Sa dau cititorilor o tema de reflectare asupra vietii.

   Ștergere
 2. De prea multi ani ma invart in jurul acestei intrebari, si mereu am avut raspunsuri diferite :)
  Acum ma trezesc cu ambitie. Viata e prea scurta iar eu am multe planuri. Te pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumos raspuns. Mie imi place ca atunci cand nu gasesc un motiv pentru a ma ridica din pat, pentru ca au fost si astfel de zile, sa-mi spun ca sunt in cautarea sensului pierdut. Te pup si eu si iti doresc un weekend minunat.

   Ștergere