vineri, 20 mai 2016

The best jewellery for best friends!

Cu toții avem o persoană (sau chiar mai multe, dacă suntem norocoși) specială în viața noastră. Fie că este vorba de soțul, mătușa, mama sau prietena cea mai bună, știm că este acolo mereu, să ne susțină la bine și la rău.

Eu, pentru că pe planul ăsta trebuie să recunosc, sunt o mare norocoasă, am mai multe astfel de persoane speciale. Și pentru că înseamnă mult pentru mine, pentru că le iubesc și sunt mai importante decât niște simpli amici, am vrut mereu să le arăt cât sunt de deosebite.


Și ce poate fi mai frumos, deosebit și unic, decât un cadou personalizat!? De când ne știm (noi ale trei nebune, mai ceva ca muschetari în prostii și nebunii) am fost mari iubitoare de cafea, motto-ul nostru zilnic era hai să ne vedem la o cafea să bârfim și ne tot gândeam să ne facem un tatuaj care să exprime dragostea noastră față de cafea, dar și legătura specială dintre noi. Ideea cu tatuajul a căzut, pentru că nu putem spune că suntem cele mai mari fane ale acelor, însă dorința de a avea un simbol doar al nostru pe care să îl purtăm zi de zi a rămas.

Acum suntem fiecare împrăștiate în toate colțurile țării, dar prietenia a rămas la fel de frumoasă între noi. Ca să nu mai vorbim de secretele pe care le avem și care ne leagă. Mereu ne-a plăcut să ne comparăm cu fetele de aici:Ca să facem o mică recapitulare, suntem prietene de mai bine de 13 ani, avem o obsesie pentru cafea, o înclinație nebună spre artă și creație, păstrăm secretele mai bine ca C.I.A.-ul (când vrem) și ne place să fim altfel.

Și pentru că ne place tot ceea ce e unic, mi-am zis că ideea cu tatuajul ar putea fi transformată într-o bijuterie personalizată. Mai exact trei astfel de brățărele, gravate cu ce ne place nouă cel mai mult:


Daaaaaaaa, cu structura moleculară a cafelei! Și pentru că ne iubim mult, era musai să fie gravată pe un pandant inimioară!

Vă dați seama ce bine ar arăta simbolul cafelei pe brățara asta?!


Și unde mai pui că avem și fir roșu, să scăpăm de deochi!

Sunt sigură că fetele mele ar aprecia un astfel de cadou personalizat și ar purta cu mare drag o astfel de bijuterie. Așa chiar dacă suntem fizic departe una de alta, sufletește am avea mereu ceva care să ne amintească de prietenia noastră și zilele (și mai ales nopțile) lungi în care puneam țara la cale alături de cafeluțe dulci-amare.

Așa că, să știți și voi, dacă sunteți în căutare de cadouri pentru prieteni dragi, sau orice altă persoană specială, la LoveBird găsiți tot ce vă doriți și ceva mai mult.

Eu m-am convins că aici e locul în care pot găsi The best jewellery for best friends!

Pentru că atunci când îți găsești "echipa", se întâmplă ca în clipul de mai jos:Eu abia aștept să îmi dau comandă de brățărele.

Dacă și voi aveți idei deosebite de cadouri și vă plac bijuteriile personalizate, vă invit să aruncați un ochi pe site-ul lor și să îmi spuenți și mie cum vă personalizați cadourile!

Și pentru că postarea asta e dedicată și fetelor mele, dragele mele, în încheiere vă spun:Sursă foto 1
Sursă foto 2
Sursă gif
Sursă citat

5 comentarii:

  1. Imi plac mult. Fiica-mea are vreo 3.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar nu-s asa scumpe, nu sunt gravate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu le-am descoperit abia acum. Dar imi plac asa de mult ca ma gandesc serios sa ne facem toate trei o bijuterie-simbol asa pentru a sarbatori prietenia noastra!

    RăspundețiȘtergere