vineri, 13 mai 2016

Review Bvlgari Eau Parfumee au the vert

Crema asta de corp am primit-o de la o prietenă tare dragă mie, care acum e departeeeeeeeee de melagurile Românești (din păcate).Îmi place foarte mult, este printre preferatele mele, dar nu prea mă lasă inima să o consum... sunt cam sentimentală, dar îmi amintește de Violeta și nu aș vrea să văd tubul ăla gol.

Mirosul este foarte puternic, dacă folosiți crema noaptea, nu o să dormiți prea bine pentru că o să fiți învăluite până dimineața în parfum de flori și ceai verde.

Eu prefer să o utilizez dimineața, mai ales când știu că am așa, o întâlnire mai importantă și ține de parfum pe tot parcursul zilei. Plus că așa fac și un strop de aroma-terapie și mă mai liniștesc, mai ales dacă întâlnirea îmi provoacă mari emoții. Vă las mai jos un colaj în care puteți vedea ce conține crema, ca și note.


Mie îmi place mult că este un parfum fresh, discret, dar puternic în același timp. Consider că se potrivește de minune pentru vară, fiind așa, citrat-fructat, vesel și viu, estompând din zăpușeala verii.

O să îl folosesc cu siguranță mult în vara asta, chiar dacă după o să îmi pară rău că s-a terminat...Eu am varianta mini, însă este tare spornică, așa că mai mult ca sigur o să fie suficientă pentru cele trei luni de vară.

Pe net am văzut că prețul loțiunii este de aproximativ 60 de dolari, deci cam 230 lei, ceea ce înseamnă că la veniturile mele actuale nu îmi permit să recumpăr crema... Cu toate că aș dori.

Recomand loțiunea, face toți bănuții, plus că miroase incredibil!

Încă o dată, merci Vio, mi-ai făcut un cadou tare drag.

2 comentarii:

  1. Am avut un parfum Bulgari, credeam ca nu se mai termină. Mirosea frumos, dar era prea...spornic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da!!! Fix asa este si cu crema asta! Doamneeee cat o ador. Daca ar fi dupa mine as vrea sa nu se mai termine niciodata :)

      Ștergere