sâmbătă, 14 mai 2016

Mască antiacnee Herbagen

Deși ca adolescentă nu am avut probleme cu acneea, în urmă cu aproximativ doi ani hormonii mei au decis să o ia razna (strez, probleme de sănătate și altele) și uite așa, am început să mă lupt și eu cu această problemă.

Anul trecut am fost pe la doctori, am luat un tratament, în fine, nu intru în amănunte, am schimbat și produsele de îngrijire a feței și acneea mea este muuult mai potolită.

Acum aproximativ o lună, am dat pedste o mască de față într-un plafar și de atunci o tot folosesc. Trebuie să fiu sinceră și să vă mărturisesc că nu o folosesc de 2-3 ori pe săptămână, cum este recomandat, însă sunt mulțumită de ea.

Masca este de la Herbagen și este special concepută pentru tenul acneic, cu puncte negre și comedoane.


Ce nu îmi place la acest produs este flaconul. Îl deschid foarte greu și mă enervează la culme, plus că deși este lichid, nu are pompiță sau măcar un orificiu mai mic de scurgere. Orificiul este cât dopul și îmi vine destul de greu să iau produsul și să îl dozez corect pentru a îl putea întinde pe față. De asemenea, mirosul nu îmi place, miroase ca un medicament..., dar își face treaba, așa că ce mai conteaza?!

Cei de la Herbagen spun despre acest produs că "masca antiacnee filmogena HERBAGEN cu extract de galbenele si sunatoare se adreseaza tenurilor acneice si seboreice avand un efect antiseptic, degresant, astringent si de eliminare a impuritatilor acumulate pe suprafata pielii. Principiile active continute in extractele de sunatoare si galbenele sunt eliberate in profunzimea epidermei, iar la tragerea filmului, tenul ramane curat si luminos."

Nu pot decât să le dau dreptate și pentru efectul imediat, suport mirosul măștii (care chiar nu îmi place).

În ceea ce privește modul de utilizare, masca se întinde pe față, evitând zona ochilor și se lasă să acționeze până la formarea filmului. Operația se va executa de 3-4 ori pe săptămână în funcție de încărcarea tenului cu pustule, sebum sau puncte negre.

Vă spun sincer, uneori abia dacă o folosesc o dată pe săptămână, dar de 3-4 ori... Cred că nu mă prea inspiră culoarea produsului, care sinceră să fiu nu este prea atrăgătoare. Ce îmi place însă foarte mult la ea este faptul că după aplicare, în timp ce se formează filmul, tenul are parte de cea mai cool senzație de răcorire. 

Flaconul are 60 de ml, iar prețul este de aproximativ 10-12 lei. Dacă locuiți în București, vă recomand să achiziționați produsele direct din Showroom-ul din Calea Victoriei, nr. 26. O să fiți plăcut surprinse de tot ce găsiți acolo, dar nu vreau să stric elementul de WOW. Vă las să vă convingeți singure.

 
Luând în considerare raportul calitate-preț și eficiența produsului, deși mirosul și culoarea nu sunt plăcute, o recomand pentru că își face treaba așa cum spune. Cu toate că aș dori un alt fel de mod de dozare a produsului, la 10 lei, zic să nu fiu prea cârcotașă.

Voi ați încercat produse marca Herbagen? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu