marți, 24 mai 2016

Lovebird și-un C.F.R.-ist

Lovebird, bijuterii personalizate ne arată în cel mai frumos mod posibil cum iubirea față de frumos, de bijuterii, poate îmbrăca cele mai chic hăinuțe.

Dacă într-o postare anterioară vă povesteam despre ce brățări fistichii aș purta împreună cu cele mai bune prietene, de data aceasta în centrul atenție este EL, acel bărbat super special din viața mea, unde mai pui că mai e și C.F.R.-ist.

Și pentru că e C.F.R.-ist, e musai să știți că mai mult e plecat pe drumuri, drept pentru care e tare scump la vedere. De fapt să iubești un C.F.R.-ist e ca și cum ai iubi o pasăre călătoare, sau mai bine zis ca-n versurile următoare:

"Când iubești un C.F.R.- ist,
Gara îți devine casă,
Inima șină întoarsă,
Sărutarea îți e dor și dorul ți-e sărutarea...

Buzele zvâcnesc de patos când din orizont
S-arată cât-un far de tren sălbatic.

Când iubești un C.F.R.-ist
Sărutarea-i foc și patos,
Dor, dorință și putere.

Electroni zvâcnesc în vene
Când buzele se apasă,
E atâta dăruire și în aer doar iubire

Când îi spui într-o șoptire 
Sunt a ta pe veci iubire!"

Drept pentru care, ar fi tare drăgălaș să purtăm o bijuterie pereche, personalizată cu versuri din poezia de mai sus. Și pentru o așa super bijuterie, am găsit și "pânza" perfectă!

Pandantul de mai sus e perfect pentru a grava câteva versuri-cheie, diferite pentru fiecare pandant în parte. Plus că în acest fel, am avea amândoi o bijuterie-simbol, care deși la distanță ne-ar aduce mai aproape, amintin de  iubirea ce ne-o purtăm.

Mi-ar plăcea ca pandantul să fie gravat pe ambele fețe: una cu versuri din poezie, iar cealaltă cu o dată! 1122015, când am avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere (pentru că am primit un cadou deosebit)


Și pentru că eu am fost răsfățată cu așa o surpriză, mi-ar plăcea să pot să ofer și eu măcar pe jumătate din bucuria pe care am simțit-o, cu un super cadou personalizat (care să cuprindă cele mai frumoase amintiri ale noastre). Pandantele astea ar fi un soi de ancoră, când departe fiind unul de altul, prin intermediul lor, știm că undeva, acolo, cineva ne iubește și va aștepta mereu să ne întoarcem acasă.


Aș putea paria că C.F.R.-istul meu ar fi foarte încântat dacă ar primi așa un cadou deosebit de la Lovebird și deja îmi imaginez expresia lui de pură încântare când ar deschide cutiuța cu pandantele. Așa ar avea și dovada palpabilă că o să fim împreună forever, anytime, anywhere, indiferent de ce surprize ne rezervă viața.
Cum să nu vrei să creezi un cadou personalizat de la Lovebird, când chiar noi, în lumea noastră a iubirii, suntem niște porumbei îndrăgostiți!?

Voi ce mesaj ați grava pentru acel om special din viața voastră?
2 comentarii: