Treceți la conținutul principal

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe Facebook că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat.

Prin intermediul Blogal Initiative am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur, Betano.

Lansarea a avut loc Stadio- Restaurant cu Atrium (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino).


Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa:

"Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi.

Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde în lume, de la meciuri de fotbal, la X Factor sau jocuri DOTA 2.

Cu posibilitatea de a urmări peste 24.000 de evenimente pe an prin live streaming, în mod gratuit, membrii pot alege dintr-o gamă variată de sporturi (fotbal, baschet, tenis, volei pe plajă, hochei pe gheață, speedway, MMA, tenis de masă etc.) și dintre cele mai importante competiții din România și din lume (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Euroligă, ATP și turnee WTA). De asemenea, membrii pot opta pentru pariuri speciale, precum previziuni ale celor mai cunoscute seriale TV sau rezultatele alegerilor prezidențiale.

Procesul de înregistrare pentru a deveni membru BETANO este ușor, simplu și sigur. Serviciul de asistență clienți în limba română este disponibil oricând pentru a oferi informații membrilor prin    e-mail, live chat sau serviciul telefonic call-back. De asemenea, membrii pot alege mai multe metode de plată, precum depozite sau retrageri prin card de credit, transfer bancar sau portofele digitale (Skrill, NETELLER, PaySafe, etc).

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live. 

Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta, care operează în Grecia și Cipru, sub brandul Stoiximan, platforma nr.1 de online gaming din Grecia in acest moment."

În cadrul evenimentului am avut ocazia să testăm platforma on-line și am fost încântată de interfața acesteia, dar și de ușurința de a naviga. Recunosc, nu sunt fan a pariurilor, jocurilor de noroc și alte asemenea, dar pentru cei interesați și ce se pricep sunt sigură că este o super oportunitate!

Dacă mie, ca neinițiat mi-a plăcut, cei pasionați sigur vor fi cuceriți.

Ce vă pot spune eu este că plecând de la organizare, până la micile atenții oferite pe parcursul evenimentului, reprezentanții Betano au dat dovată de profesionalism și implicare. Iar asta cu siguranță se vede și în munca din spatele companiei. Sunt de fapt aproape sigură că acolo este și mai mult profesionalism.

Deși nu mă așteptam ca evenimentul să fie unul cu surprize și cadouașe, am plecat de acolo încărcată. Și acum zâmbesc de încântare când îmi amintesc de cât de surprinsă am fost.

Cu precădere de unul dintre cadourile primite se bucură tare mult HDD:


Deja am ajuns la concluzia că este mare fotbalist, aleargă mingea prin casă în miez de noapte... minunat pentru el, terorizant pentru noi.



Pe lângă super minge asta, am mai primit un rucsac, un tricou (pe care deja iubitul meu l-a însușit), o agendă, un pix, pliante informative, un stick și niște boxe adorabile, în formă de minge.

Și cel mai important, toate sunt portocalii! Foarte, foarte portocalii... (și ghici ce, portocaliu e preferatul meu). 

Din toate surprizele eu am rămas cu agenda, restul lucrușoarelor le-au "răpit" cei din casă.


Eu dacă ar fi să pariez pe ceva, aș paria pe seriale. Asta după ce aș citi cărțile din care sunt inspirate. Dacă voi vă priepeți mai bine, vă sfătuiesc să aruncați un ochi pe Betano și să vedeți dacă vă împrieteniți sau nu.

Cât despre norocul de a participa la eveniment, clar o să fie o amintire deosebită, de pus acolo, la cutiuța cu amintiri și sper să nu fie ultima, ci prima dintr-un șir de evenimente încântătoare.

Dacă totuși vă mai gândiți dacă să pariați sau nu, vă puteți decide mai bine la o cafeluță aromată, la Stadio.


Comentarii

  1. Ce de surprize ai primit! Norocoaso. Si ce pofta mi-ai facut cu cafeaua aia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cappuccino a fost intradevar foarte gustos si dragalas oranat. Cat despre cadouase, nici eu nu ma asteptam.

      Ștergere
    2. VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
      Salutare tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor...
      E-mail: saguruu087@gmail.com

      Ștergere
  2. aruncam un ochi daca zici :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca ati trecut pe la mine. Sper ca a fost cu folos "aruncatul" de ochi.

      Ștergere
  3. Chiar e frumoasa cescuta, nu as refuza un cappuccino acolo :D
    Uiii, Heffy <3 Va puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca-i gandita psihologic treaba. In asa cescute frumoase, ti se cam zapacesc simturile. Plus ca in interiorul cescutei erau iarasi pictate floricele. Heffy s-a reprofilat. De cateva zile e decis sa nu mai vaneze animale ci doar mingi.

      Va pupam si noi si va imbratisam cu mare mare drag (mai ales mustaciosul)

      Ștergere
  4. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit Dr DAWN, care îi ajută pe oameni cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să o fac. Încearcă, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și ai lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru relația dvs. - problema căsătoriei sau a infertilității trebuie rezolvată astăzi prin: ( dawnacuna314@gmail.com )
    sau direct WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Sufer de herpes în ultimii 1 an și 8 luni și de atunci am urmat o serie de tratamente, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale Dr. DAWN despre modul în care a vindecat diferite persoane de diferite. boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și, spre cea mai mare surpriză, m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, îl puteți contacta astăzi pe Dr. DAWN la această adresă de e-mail:

    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  7. După ce am văzut o postare pe internet a lui Jenna din SUA care spunea cum a fost ajutată de Dr. DAWN, am decis să-l contactez pentru ajutor pentru că nu aveam de ales, tot ce îmi doream era să-mi recuperez iubitul și fericirea. Spre cea mai mare surpriză a mea iubitul meu a venit acasă în genunchi că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să vă transmit aprecierea mea Dr. DAWN. Ești un Dumnezeu trimis să restaureze o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. Datele lui de contact sunt Whatsapp +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa