miercuri, 4 mai 2016

Golden Rose Color Senzation Lipgloss

Vă mai amintiți de gloss-ul despre care vă spuneam că l-am primit cadou în cadrul acestui eveniment?

Ei bine, astăzi a sosit momentul lui!


În primul rând trebuie să vă mărturisesc că nu aș fi cumpărat niciodată un gloss de la Golden Rose, în al doilea rând, mă bucur că l-am primit și am avut ocazia să îl testez, pentru că sunt foarte mulțumită de el.

După cum puteți observa în fotografia de mai sus, literele logo s-au cam șters, asta în momentul în care am desigilat flaconul. Nu mi-a plăcut treaba asta, mă scoate din sărite să am recipientele așa, îmi dau senzația de indiferență și neglijență, dar să zicem că pot trece peste...

Sticluța este simpatică, fiind ușor turtită la capete, combinația de negru de la capac și tentele de auriu îmi plac, sunt ușor chic.

Gloss-ul are particule de sclipici în compoziție și un miros dulce, fructato-prăjituros, care îmi place la nebunie!


Color Senzation Lipgloss se laudă că nu conține parabeni, are o strălucire ridicată, are o formulă non-lipicioasă și nu încarcă buzele.

Trebuie să recunosc că toate cele de mai sus sunt adevărate, plus că spre surprinderea mea rezistă foarte mult timp pe buze! Bei, mănânci, el rezistă. Nu știu ce să vă spun despre ingrediente, însă analizând raportul calitate-preț, cred că merită investiția.

Nu știu dacă aș recumpăra produsul, încă mă mai gândesc la acest aspect, însă de folosit clar îl voi folosi, ba chiar l-am transformat în gloss de poșetă. Aștept să văd dacă se potrivește și sezonului de vară.

Gloss-ul îl puteți vedea și aici, eu am nuanța 115, iar prețul este de aproximativ 25 de lei.

Voi ce părere aveți de produsele de la Golden Rose? 

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu sunt inca decisa 100%, dar cum nu este printre firmele mele preferate, as inclina mai mult sa cumpar un produs care face acelasi lucru, dar de la o companie care imi place. :) Desi mirosul e divin!

      Ștergere