marți, 10 mai 2016

Gel de duș Plaisirs Nature de la Yves Rocher

Yves Rocher ne-a pregătit o super surpriză și în luna mai a lansat o nouă colecție de produse de îngrijire personală.


Cred că vă dați seama că nu am putut rezista tentației și am dat o fugă până la cel mai apropiat magazin Yves Rocher să văd și eu despre ce este vorba. Și pentru că ar fi fost culmea să mă întorc cu mâna goală, am luat și eu așa, câteva mici "chestii"...


Din noua colecție- Plaisirs Nature- am plecat cu gelul de duș nectar nucă de cocos (plăcerea unui duș cu parfum senzual, după cum se spune pe site-ul oficial). Vă spun sincer că plecasem cu gândul de a cumpăra gelul de duș cu zmeură și mentă, dar după ce am mirosit tot ce era de mirosit din noua colecție am ales cocosul. Miroase demențial, baia se transformă în spa la utilizarea lui.

De asemenea, am primit cadou și o mostră din gelul de duș cu mango și coriandru, pe care o să îl cumpăr imediat ce se termină cel cu cocos, pentru că miroase și el divin.


Și pentru că m-a cucerit cocosul atât de tare, am mai luat și un balsam de buze cu aromă de cocos- ca să meargă cu gelul de duș, nu?! Miroase și acesta incredibil, dar mai mult m-a cucerit textura lui. Plus că vine vara și prefer să folosesc balsamuri în locul rujurilor, pentru că îmi încarcă mai puțin buzele. Iar eu vara sunt adepta a cât mai puține produse cosmetice.


Dacă nu sunteți fani cocos (sau zmeură), noua colecție mai cuprinde:

- nectar migdale și flori de portocal
- nectar lavandă și mure
- nectar vanilie burbon

De asemenea, din acceași gamă - Plaisirs Nature- fac parte și exfoliantele de corp, ca acesta. Am pe wishlist și un exfoliant, aștept să se mai resusciteze puțin portofelul. În ultimul timp e cam leșinat săracu.

Dacă nu aveți magazine Yves Rocher unde locuiți, să știți că și pe site găsiți oferte interesante, cel mai mult îmi place aceasta (trei geluri de duș la alegere din gama Plaisirs Nature, la doar 27 lei, plus o geantă oferită- asta în condițiile în care prețul de magazin pentru aceste geluri de duș este de 15 lei).

Oricum mereu mi-au plăcut mai mult ofertele de pe site; mă deranjează însă că trebuie să plătesc transportul.

Voi ce părere aveți de produsele Yves Rocher? Vă plac? Ați încercat noua gamă? Aștept cu drag părerile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu