duminică, 15 mai 2016

Ducem emojii "Dincolo de Calea Ferată"

Cred că deja nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că am o pasiune pentru trenuri, căi ferate, aburoase, mărci de semnalizare, saboți și alte minunății C.F.R.-iste.

Așa că, nu o să vă uimească nici faptul că am de gând să vă recomand cel mai "feroviar" film al anului: Dincolo de Calea Ferată! Și pentru că m-am gândit să răspund în același timp și provocării lansate de Blogalinitiative, am zis să duc emojii Dincolo de Calea Ferată și calea ferată dincolo de emojii.

Drept urmare, cu surle și trâmbițe, plus câteva aplauze, vă prezint rezumatul filmului în... EMOJI!


🚄🎉💏🔥 
❤️‍💋‍💔 
🎶 
👰😿 🏻🏻💐 
🔚 

Nu știu dacă a înțeles cineva ceva din super rezumatul emojionant, așa că, mă gândesc că aveți nevoie pe lângă imagini și de cuvinte... So, voila le trailer!Eu am văzut filmul, era imposibil să nu îl fi văzut deja, doar l-am așteptat mai ceva ca pe pâine caldă și îl recomand cu mare, mare drag. Spune multe, într-o manieră frumoasă, ludică, evidențiază realitatea societății românești, dramele, frustrările, tumultul interior, destrămarea nucleului familial... nu vreau să vă spun mai multe pentru că TREBUIE să vedeți cu ochii voștrii filmul.

Dacă am reușit să vă fac măcar puțin-puțin curioși, să știți că puteți viziona filmul acesta, dar și multe altele (aprox. 85) în cadrul Festivalului Filmului European.

În ceea ce privește programul Festivalului, puteți vedea mai jos câteva detalii:

- București 5-15 mai;
- Baia Mare 13-15 mai;
- Cluj-Napoca 20-22 mai;
- Tîrgu Mureș 20-22 mai;
- Hunedoara 27-29 mai;
- Timișoara 27-29 mai.


Sunt foarte multe filme bune, cu titluri interesante, din diverse țări... timp să ai să le vezi pe toate! 

La final, din iubire pentru căile ferate, vă las o poza tare dragă mie și îi urez Festivalului viață lungă și LA MULȚI ANI! Peste încă 20 de ani sper să ne revedem la fel de tineri și de frumoși și puși pe poante!
Aștept să imi spuneți într-un comentariu ce film v-a impresionat cel mai mult și de ce ați vrea să îl vedeți în cadrul festivalului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu