miercuri, 18 mai 2016

Despre HDD sau Heffy, Duce de Dristor

Aveam în plan să fac o altfel de postare pentru seara asta, dar evenimentele din cursul zilei m-au făcut să mă răzgândesc.

Așa că astăzi vreau să vă fac cunoștință cu cel mai nou membru al familiei: HDD!


El este Heffy, sau cum îi mai spune Vlad, HDD (Heffy Duce de Dristor).

Este un motănel tare, tare, dar TARE alintat, care desigur, ca orice pisică face numai ce vrea el (uneori chiar prea mult...), dar indiferent cât este de obraznic, ne este foarte drag. Și pe cuvânt, că nu am mai văzut (și am avut multe pisici la viața mea) pisic mai obraznic ca el.

HDD însă, pe cât este de obraznic, pe atât este de iubitor și drăgăstot. Așa pupăcios nu am mai văzut...


Mi-ar plăcea tare mult să avem o căsuță mică, pe pământ, unde să ne ducem traiul în liniște toți trei, iar peste câțiva ani poate 4... Lui Heffy sunt sigură că traiul pe pământ, în aer liber, i-ar plăcea enorm... Cine știe, poate o să avem șansă să ni se împlinească și visul ăsta...


Acum, pui fiind, este tare drăgălaș și jucăuș, îți mai scoate și peri albi, mai ales când se trezește la 6 în fiecare dimineață și cere mâncare... E greu cu așa un puiuț mic, dar în același timp și frumos. Pregătirea perfectă înainte de venirea unui bebe.

Fiecare zi de când a apărut în viața noastră e o aventură, dar în ciuda năzbătiilor și uneori perilor albi provocați, mă bucur că e al nostru! Nu prea mai avem timp să ne plictisim, dar ne și distrează (desigur, când nu ne enervează).

Noi vă pupăm acum și ne întoarcem la joacă!

2 comentarii:

 1. Heffy!! Ooohh, suflet mic si frumos!!! <3
  Ador pisicileeee!! Vroiam sa adopt si eu unul, acum ca ne-am "stabilit" putin. Dar sincer, inca nu mi-am revenit dupa moartea lui Tommy, motanelul meu care a murit acum 4 ani..
  Sa va aduca numai bucurii, si va doresc ca toate visurile voastre sa vi se implineasca. Toate ajung, asa vreau sa cred :)

  Pupici! Sa ii transmiti si lui Heffy din partea mea :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va multumim mult pentru toate urarile. Si noi va dorim numai bine si multa sanatate si putere sa va impliniti toate visele. Si mie mi-a murit acum 2 ani pisicuta pe care am avut-o din clasa I. Dar nu pot rezista fara un sufletel in casa.

   Heffy va pupa dulce si el si va doreste numai bine (si poate si un nou sufletel in familie, cine stie...)

   Ștergere