miercuri, 11 mai 2016

Calendare CatBox

Ieri vă povesteam pe Facebook despre oferta celor de la CatBox. În caz că nu ați văzut postarea de pe Facebook, vă spun și aici despre ce este vorba.

Pentru că le-au rămas calendare pe stoc, cei de la CatBox s-au gândit să oferte câte 2 calendare de comandă celor interesați (în limita stocului disponibil, desigur).

Mă știți, eu nu pot rezista tentațiilor de genu, așa că ieri am dat și eu comandă de două calendare. Fetele de acolo au fost foarte prompte, m-au sunat imediat ce am plasat comandă, iar împreună am stabilit să ne vedem astăzi la sediul firmei pentru a ridica super calendarele.

Am avut cea mai plăcută surpriză la ridicarea lor, căci nu mă așteptam să le și ambaleze... Dar, da, mi-au înmânat calendarele haios împachetate. Vă las și vouă mai jos o poză.


M-am întors acasă cu metroul și tramvaiul și toți ochii erau pe pachetul meu. Așa că 10 cu felicitări pentru ideea super haioasă de a vinde și îmbrăca produsele.

În ceea ce privește calendarele, mi-am ales unul cu pisici și îmi mai alesesem unul cu citate. Calendarele primite le puteți vedea mai jos:


În locul calendarului cu citate l-am primit pe cel dedicat iubitorilor de cărți, dar ce contează atâta timp cât e frumos și moca, desigur! Ar fi culmea să mai facem și nazuri.

Eu zic să aruncați un ochi pe site-ul lor dacă sunteți în cautarea unor cadouri trăznite. Au lucrușoare tare simpatice, ce sigur o să vă încânte.

Dacă totuși vreți să vă convingeți singuri înainte de a vă umple sacoșa cu lucrușoare haioase, profitați de oferta calendarelor.

Vă pup și am plecat la drum!


3 comentarii: