Treceți la conținutul principal

Bijuterii din porțelan-unicat

Ador bijuteriile cum nici nu vă puteți imagina! Dar am un defect... deși îmi plac așa de mult, nu prea le port.

Încă mă chinui să deslușesc "boala" de care sufăr, dar am zis că între timp e cazul să vă arăt câteva dintre cele mai dragi bijuterii ale mele.

Trebuie să vă mărturisesc de la început că prefer "piesele" deosebite, unice, inedite, nu suport nici să mă îmbrac, dar nici să port ce se găsește la orice colț. Îmi place să fiu originală, dacă se poate unică, iar asta mă determină să investesc mai rar în accesorii și haine, dar când o fac, sunt sigură că ce am achiziționat e ceva deosebit.

Astăzi vă prezint câteva bijuterii create de Brândușa Atena- Ungurașu, artist ceramist, ce crează bijuterii minunate, delicate, deosebite și cel mai important UNICE. Dacă vreți o bijuterie după chipul și asemănarea personalității voastre și iubiți ceramica, o recomand cu mare drag. Ca să nu mai zic că așa puteți iniția un ciclu de tipul bijuterii de familie, căci aceste piese pot fi transmise din generație în generație, păstrându-și valoarea.

Preferata mea din colecția de până acum (spun până acum pentru că sper să mai adaug în timp și altele) este aceasta:


Este un colier elegant, cu perle (preferatele mele) și pandant din ceramică, pictat (de mână) cu flori de cerceluș. În poza de aici pandantul este pus invers, în mod normal florile de cerceluși atârnând, dar sunt sigură că puteți admira colierul și dacă e cu susu'n jos. Îl iubesc atât de mult pentru că îmbină 3 lucruri care mie îmi plac foarte mult: florile de cerceluș, perlele și vibe-ul hand-made. Coliere de genul mi-aș face cât să umplu un sertar, noroc că încă mă mai pot abține de la așa extravaganțe. Aștept să devin miliardară în euro, să îmi proiectez un dressing doar pentru bijuterii :)

O altă preferată a mea, iar pe aceasta o port aproape zilnic, este și prima piesă cumpărată.

Îmi place să o port pentru că este mică, discretă, vine bine cu aproape orice look și îmbină două dintre culorile mele preferate: verde și portocaliu. Când mă simt obosită și lipsită de energie o iau la purtat și imediat culorile astea frumoase mă fac să mă simt capabilă să alerg la maraton.

O altă piesă (și ultima- momentan), tare dragă și ea, mai ales că am primit-o cadou de la o persoană tare-tare dragă mie!


În realitate arată de 10000000 ori mai bine, pozele fură din farmec. Desigur, dacă aș fi fost mai pricepută la fotografii mai mult ca sigur aș fi reușit să redau mai bine din magia acestor bijuterii. Dar cum încă nu mi-am luat brevet de fotograf, trebuie să mă credeți pe cuvânt, sau să mergeți la târgurile unde participă Brândușă, să vă convingeți singuri de frumusețea lor.

Până una alta, cred că mi-ar trebui și o pereche, două... de cercei din porțelan, ce ziceți? Și neaparat un pandant pictat cu păsări, să întregesc colecția.

Vă las mai jos un colaj cu alte câteva piese ce mi-au plăcut mult.


Primele trei sunt de departe preferatele mele! Iar cel cu tema marina, nu vreti sa stiti cat de greu imi e sa ma abtin sa nu ma duc sa il cumpar fix în momentul în care scriu postarea asta. Duc așa o luptă interioară- pandant cu pasăre- pandant cu vapor.

Ce spuneți, vă plac aceste bijuterii? Ați purta?

Comentarii

  1. Tare frumoase mai sunt. Si da, in realitate sunt mult mai frumoase. Sa le porti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie cunoaste! Ar trebui sa punem de un set de bijuterii personalizate.

      Ștergere
  2. Sunt într-adevăr...bijuterii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cu adevarat minunat lucrate. Ca sa nu mai vorbim de cat de dragi imi sunt!

      Ștergere
  3. Sunt minunate, toate! Sa stii ca si mie imi plac bijuteriile enorm, dar abia le port. Mi-ar placea sa imi amintesc mai des de ele :)) E la fel ca si cu hainele, pana la urma port mereu aceleasi haine, uitand ca am dulapul plin.
    Din ultima colectie, imi plac toate, dar daca ar fi sa aleg, poate primul pandativ... sau al doilea. Sau barca :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al doilea arata mult mai bine in realitate si e micut si delicat. Pe ala il port cel mai des. Vaporul imi place si mie enorm! De un an si ceva ma tot invart pe langa el, dar inca nu ma pot decide daca sa il cumpar sau nu. Astept sa castig la loto sa imi fac stocu de bijuterii!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde