marți, 31 mai 2016

Avem echipă, avem valoare, avem speranțe-nălțătoare!


Later edit: Articol câștigător în cadrul campaniei Hai și tu la amicalul România- Georgia

Hey, tu! Da, da, tu, iubitorule de sport (nu e cazul meu, eu fug de sport) știai că...

Telekom Romania este, din iunie 2015, sponsor oficial al echipei naționale a României şi doar la Dolce Sport, televizunea de sport a Telekom, se văd toate meciurile UEFA EURO 2016, şi nu mai puţin de 28 dintre acestea în exclusivitate. Poți citi mai multe pe această pagină.

Trebuie să recunosc, deși știu că avem echipă, avem valoare și chiar și speranțe-nălțătoare, eu tot simt o duzină de #emotiipentruRomania!

Însă sunt sigură că avem o apărare de fier.Așa că pe data de 10 iunie actual, e MUSAI să fim alături de echipa României în meciul împotriva Franței. 

Le-aș face și-un cântecel... care să sune cam așa "aveți echipă, aveți valoare, aveți șiiiiiiiii fete-n dormitoare!" (sunt sigură că mai ales ultima parte ar ridica moralul jucătorilor considerabil)
Și deși mă pricep la fotbal ca impegatul la apicultură, un mesaj de încurajare către echipa României tot mă simt datoare să transmit. Și indiferent de rezultate, vreau să știe că în final, noi suntem THE CHAMPIONS!HAI ROMÂNIA! 


P.S. Pentru fete- să ne pregătim psihic ca timp de o lună să ne batem pe televizor cu that SPECIAL ONE din viața noastră. (eu deja îmi plâng de milă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu