miercuri, 27 aprilie 2016

Unleash your (inner) shopalchoolic best!Vine Paștele, mai sunt câteva zile... și ca orice femeie îmi doresc ca Iepurașul să vină cu cadouri mii și mii!

Anul acesta am descoperit un super-site, de unde sper ca urecheatul să se "aprovizionezte".

 PPT e ubber site-ul unde orice persoană, indiferent de preferințe, poate să își dezlănțuie bestia shopalchoolică!

Fie că vă doriți rochițefustițepantofiorihanorace pentru acel bărbat special din viața ta sau hăinuțe pentru pitici, la PPT găsești tot ce-ți dorești!


Trebuie musai să știi că "iepurașul PPT aduce cele mai mici prețuri la tine acasă"!  Așa că, puteți cumpără daruri pentru tot cei dragi și vă mai rămân arginți în portofel și pentru a vă răsfăța pe voi însevă.


Eu, cu gândul de a-l ajuta pe Iepuraș, am aruncat un ochi pe site și am găsit câteva idei de daruri minunate...

De exemplu, un maieuț alb, cu un print colorat, ar fi perfect pentru vară, mai ales dacă Urechilă se gândește la minunata vacanță de vară, cu plimbări lungi pe malul mării...


Și pentru că știu că Iepurașul e atent la toate detaliile, o pereche de săndăluțe bej, ușor de asortat, cu un accesoriu ce le scoate din anonimat, merg puse în sacoșica de cadouri... (nu credeți?)


Ehh, măi Urechilă, dacă tot am ajuns aici, mă gândesc că mai merg două-trei lucrușoare, pentru o ținută completă! Nu? Doar o singură dată în an e Paștele.

Un bolero simplu, pentru serile răcoroase de la malul mării zic că vine mânușă. Mai ales că sunt sigură că Iepurilă nu ar vrea să răcesc...


Și desigur, pentru că avem nevoie și de niște pantaloni, o pereche simplă, neagră, zic că merge perfect.Voi ce ați vrea să vă aducă Iepurașul de la PPT!? Sau sunteți mai mult adeptele "auto-cadorisirii" și preferați să unleash your (inner) shopalchoolic best!??!

Indiferent de preferințe, vă aștept să vă umpleți garderoba cu hăinuțe nou-nouțe la prețuri de criză! Și așa vă rămân și bănuți de vacanță.


Sursă foto 1
Sursă foto 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu