miercuri, 20 aprilie 2016

Surprize Glamour

București, 20.04.2016- ploaie torențială, plictiseală totală, vreme mohorâtă...

Pe o astfel de vreme e MUSAI să am ce face în casă! Așa că după câteva capitole plictisitoare și aproape inutile conspectate mi-am luat inima în dinți și am ieșit după o revistă (pentru puțină destindere).

Și m-am întors de la chioșc cu  Glamour de mai!


Am ales revista Glamour pentru că era burdușită bine, cred că era dublă în volum față de normal și pentru că am văzut că are cadou un lipgloss de la Essence și vroiam de ceva timp să încerc ceva de la ei, dar tot amânam. Am zis că aceasta ar fi o ocazie potrivită.


Lipgloss-ul face parte din gama XXXL nude, în nuanța 02 Blush Ivory și este foarte discret, abia se observă pe buze (ceea ce din punctul meu de vedere este ok, mai ales că vine vara și nu îmi place să port culori închise pe buze). Nu este lipicios, nu îl simți pe buze, este destul de rezistent (dacă nu bei și mănânci, ține până la câteva ore) și are un miros plăcut, dulceag.

Am văzut că mai erau și alte culori la reviste, așa că aveți de unede alege.

În revistă am mai găsit un catalog de la Avon, o broșură cu informații de la Cien, cu o mostră de cremă antirid de zi, un pliculeț de cafea Amigo de 38 g și un alt plic de cafea de la Tchibo.

Pentru mine, mare iubitoare de cafea, astea două pachețele au picat așa, ca mana cerească. Le păstrez drept rezervă de stat când rămân fără cafea dimineața și îmi e prea lene să mă duc la magazin.

De la Cien nu am folosit până acum nicio cremă (și nici nu am de gând să folosesc), însă sunt mulțumită de dizolvantul de unghii pe care îl au și gelurile de duș.

În catalogul din revistă am văzut că au și o gamă de spumă de baie și cum sunt mare amatoare de băi lungi, fierbinți, aromate, încărcate ochi cu spumă, mă gândesc să le încerc.

Revista a costat 10 lei (raport calitate-preț excelent părerea mea) și o recomand cu drag!

Voi ce reviste vă mai cumpărați?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu