sâmbătă, 30 aprilie 2016

Spray pentru uscarea rapidă a ojei

Dragele mele, pentru că știu că fiecare dintre noi își dorește o manichiură impecabilă în ziua de Paște, dar mereu se mai găsește de făcut câte una-alta prin casă, am zis să împărtășesc cu voi ce am descoperit!

Un spray pentru uscare rapidă a ojei de la Farmec, care chiar face ceea ce promite!


Farmec nu se dezminte nici de această dată și își promovează produsele în ambalaje simpatice, feminine, atragătoare. Sincer vă spun l-am cumpărat mai mult pentru că avea căpăcel roz, căci de eficiență nu eram sigură.

Recipientul are 40 ml, este ușor de mânuit, doar că eu întâmpin probleme când trebuie să îl folosesc cu stânga. Am o forță de broască țestoasă, așa că mai greu cu pulverizatu în cazu ăsta.


Cel mai mult îmi place faptul că este foarte ușor de utilizat. După aplicarea ultimului strat de ojă se așteaptă 2 minute, apoi la o dstanță de 20 de cm de unghii se pulverizează produsul.

Și este GE-NI-AL! Pus și simplu puteți vedea cum se usucă oja. După ce se evaporă spray-ul și automat se usucă și oja puteți face orice vă cere inima!


Prețul... nu mai știu exact cât am dat pe ea, pe site-ul lor văd că e la aprox. 9 lei. Îl puteți găsi in DM, Mega Image și în unele farmacii.

Sper să îl cumpărați și utilizați, evitând astfel dezastrele coloristice, sau lipsa unei manichiuri datorate unui program prea încărcat.

Vă ojați, vă spray-ați, așteptați cât o pauză publicitară și apoi sunteți ca SUPERWOMAN, puteți face orice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu