sâmbătă, 16 aprilie 2016

Săptămâna școala altfel, să știi mai multe, să fii mai bun la C.F.R. Călători

Și în 2016, C.F.R. Călători participă la programul Școala altfel, să știi mai multe, să fii mai bun, activitate desfășurată între 18-22 aprilie a.c.


Pentru părinții și cadrele didactice interesate, programul se desfășoară în sucursalele din:

- București
- Craiova
- Timișora
- Cluj
- Brașov
- Iași
- Constanța

C.F.R. Călători vine în întâmpinarea iubitorilor de trenuri și propune programe educaționale pentru cei mici, călătorii cu trenul pe distanțe scurte (individuale sau de grup), precum și vizite la Depoul de locomotive Cluj, Depoul C.F.R. Ploiești, Gara Timișoara, Gara Constanța, Gara Iași, într-un automotor Săgeata Albastră.De asemenea, în cadrul aceluiași program, cei mici vor avea posibilitatea să participe la unele dintre cele mai interesante, practice și pline de bună-dispoziție ateliere educaționale, intitulate Poftiți în Vagoane, ce se desfășoară în Remiza Automotoare București. Prichindeii vor avea șansa de a vizita bordul de comandă al trenului, precum și să experimenteze practic, meseriile de controlor de tren și mecanic de locomotivă.


În ceea ce privește rutele pe care se organizează călătorii, puteți găsi toate detaliile pe site-ul C.F.R. Călători, la secțiunea Comunicate de presă.Sper ca acest articol să vă inspire, pe voi, mămici, tătici, bunici, dar și profesori și să îi duceți pe cei mici într-o lume a aventurii și a călătoriilor! Învățând într-o manieră ludico-creativă ce presupune munca de ceferist, testând cu propriile lor mânuțe "îmblânzirea monstrului mecanic", cine știe, poate printre prichindei vor fi și câțiva care își vor descoperi menirea în viața.

Eu vă spun sincer că știu câțiva pici (mai mari și mai mici) care și-au descoperit iubirea față de uriașii aceștia din fier prin intermediul unor astfel de activități!

Consider că este important să îi învățăm pe copii ce înseamnă orice meserie, să aibă ocazia să vadă cu proprii lor ochi ce presupune (atât cât se poate) aceasta DAR cel mai IMPORTANT să îi învățăm RESPECTUL!

Copii de azi sunt viitorul nostru și cu cât investim mai mult în ei, în educația lor, în experiențele de viață și în dragostea față de cei care prestează anumite servicii, cu atât vom fi o țară mai puternică!

Ce ziceți, am reușit să vă conving să îi duceți pe cei mici să aibă o experiență de neuitat la activitățile organizate de C.F.R. Călători!?

Dacă da, să îmi povestiți ce va plăcut cel mai mult, ce ați îmbunătăți și de ce nu, dacă vă doriți mai des astfel de activități!
Pentru mai multe informații și detalii, puteți urmări pagina oficială a C.F.R. Călători, precum și pagina de facebook Poftiți în vagoane.

Sură foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu