sâmbătă, 23 aprilie 2016

Review Șampon Hidratant Gerovital Plant

Noua gamă de produse de îngrijire cu ulei din flori de mac de la Farmec se bucură în ultima vreme de o publicitate extraordinară.

Și pentru că sunt femeie și nu rezist prea mult în fața unui astfel de asalt mediatic, dar și pentru că folosesc de când eram prin liceu produsele celor de la Farmec, am dat iama în raftul cu produse și am plecat cu o traistă! Dar astăzi vreau să vă povestesc de șamponul hidratant cu ulei ecocertificat din flori de mac, pe care îl puteți găsi și aici.Modul de prezentare este absolut încântător, cred că și dacă se dovedeau a nu fi atât de bune tot aș fi cumpărat produsele astea numai pentru macii de pe ambalaj. Am o slăbiciune pentru maci, sunt fascinată de ei de când mă știu! Sunt ochioase, colorate, vesele, ce să mai! Adorabile.

Mirosul șamponului este iar un mare plus (același miros îl puteți regăsi și la celelalte produse ale gamei-excepție face crema anticelulitică...) DAAAAAAAAAAAAAAAR ce mi-a plăcut cel și cel mai mult a fost culoarea produsului! Un verde pastelat, ca un câmp cu grâu, natura la mine în palme. Am început să cânt sub duș de bucurie (din păcate pentru vecini, căci am o voce monstruoasă).Hidratează, catifelează, lasă părul lucios și ușor de aranjat, cu un miros discret de primăvară. Ce nu prea îmi place mie însă e faptul că nu oferă cine știe ce volum. Iar eu sunt adepta pletelor voluminoase, rebele și jucăușe. Șamponul ăsta lasă părului un aspect mai de ... Lolită!

Prețul șamponului este de aproximativ 12 lei, diferă de la magazin la magazin și îl recomand cu mare drag, mai ales dacă aveți părul uscat și lipsit de strălucire. Face minuni, vă spun sincer!

Vine la pachet și cu balsam, însă nu l-am testat și nici nu am de gând să o fac, din simplul motiv că nu folosesc balsam de păr! Nu am folosit, nu folosesc și nici nu vreau să o fac. Dar asta este doar o opțiune personală...

După o zi obositoare și stresantă, dacă aveți nevoie de puțină energie și un strop de veselie, luați șamponul ăsta! E VERDE, nu are cum să nu vă facă să cântați cât vă țin plămânii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu