luni, 11 aprilie 2016

Komunomo's Happy People

Plouă, plouă și iar plouă de câteva zile... plouă torențial și afară e un cer atât de gri cum nu am mai văzut de mult... în atâta gri și apăsare, parcă îmi e dor de puțină fericire...... soare, prietene, libertate și NATURĂ! Pentru mine happy peoople înseamnă bucuria de a trăi, de a experimenta, de a te simți liber, că iei pulsul naturii! O escapadă cu cele mai bune prietene, aer proaspăt, verdele crud al primăverii, roua proaspătă a dimineții pe tălpile goale...

Happy people sunt acei oameni care reușesc să uite de grijile de zi cu zi și să aibă puterea de a striga cât îl țin plămânii LIBERTATE!

Pentru mine fericirea sunt clipele petrecute alături de oamenii pe care îi iubesc, în mijlocul naturii, departe de stresul de zi cu zi...

Pentru voi ce înseamnă happy people!? Poate un picnic cu familia, o seara de fun sau amintiri frumoase imortalizate într-o fotografie?

Dacă și voi iubiți fotografiile la fel de mult ca și mine și vă doriți să imortalizați momentele magice din viața voastră, Komunomo a pregătit un super concurs pentru voi! Komunomo și F64 organizează un concurs pentru oameni fericiți!

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site și să încarci o fotografie cu oameni fericiți și să le iei premiile!

Premiile puse la bătaie sunt vouchere oferite de F64, după cum urmeză:

2x premiul I- în valoare de 1000 euro
2x premiul II- în valoare de 700 euro
2x premiul III- în valoare de 300 euro

Puteți rata așa ceva? Eu în locul vostru aș da repede o fuguță pe site și să mă înscriu în concurs! Mai aveți timp până mâine... așa că intrați repede aici (https://www.komunomo.com/contests/photo) dacă vreți după să spuneți:

HAPPY PEOPLE!!!!!!

Gata, acum fuguța să vă înscrieți să puneți mâna pe premii!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu